Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois healthy mix clean foundation

Foundation
  • Prix Net
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois healthy mix clean foundation

Foundation
  • € 12,00 € 18,99
12€ VOOR 1
Het merk
BOURJOIS

Levering

  • € 12,00 € 18,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Onthul de natuurlijke glans van je huid zonder afbreuk te doen aan de dekking met Bourjois Healthy Mix Clean Foundation.

- Deze vloeibare foundation verheldert en egaliseert de huidskleur met een mix van vitamine C, E en B5 en zorgt voor een intense hydratatie die de hele dag houdt

. - Een lichtgewicht foundation met een veganistische formule gemaakt met 85% natuurlijke ingrediënten en verkrijgbaar in 22 perfecte tinten

. - Deze Bourjois foundation biedt een aanpasbare dekking die onvolkomenheden en tekenen van vermoeidheid camoufleert en tegelijkertijd vriendelijk is voor je huid. Zodat je vol vertrouwen van je dag kunt genieten! - Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois, dat wereldwijd in 39 landen wordt verkocht, heeft zich gevestigd als een van de meesters op het gebied van make-up innovatie.


Bourjois, om je Parijse fantasieën tot leven te brengen. Het is een medium tot hoog dekkende foundation met een aanpasbare formule die je huid 24 uur lang hydrateert, waardoor het een uitstekende foundation is voor de droge of gemengde huid.Het verheldert en egaliseert de huidtint onmiddellijk, terwijl imperfecties worden gecamoufleerd voor een gezonde, natuurlijk ogende huid.De zuivere, veganistische formule is gemaakt met 85% natuurlijk verkregen ingrediënten en is verrijkt met vitamine C, E en B5.Vind de juiste foundation in ons assortiment van 22 tinten.

Gebruiksadvies

Breng deze Bourjois foundation over je hele gezicht aan met een kwast of sponsje, concentreer je op de T-zone en vervaag naar buiten toe voor een vlekkeloze, stralende teint die de hele dag houdt.

Kenmerken
Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Ether, Dicaprylyl Carbonaat, Glycerine, Maïszetmeel gemodificeerd, Isododecaan, Trimethylsiloxysilicaat, Natriumchloride, TRI(POLYGLYCERYL-3/LAURYL) HYDROGENATED TRILINOLEATE, Stearalkonium Bentoniet, Silica, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, 2,3-Butaandiol, Propyleencarbonaat, Parfum/geur, Mica, Tocoferol, Natriumbenzoaat, Triethoxycaprylylsilaan, Chloorfenesine, Ascorbylpalmitaat, Propyleenglycol, Panthenol, Cucumis Melo (Meloen) Fruitextract, Methicone, Pyrus Malus (Appel) Fruitextract, Prunus Armeniaca (Abrikoos) Vrucht Extract, Kaliumsorbaat, Pantolacton, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, [Kan bevatten/bevatten/+/-: IJzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titaandioxide (CI 77891)].

Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?