Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois Healthy Mix Clean Hydrating primer

Primer
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois Healthy Mix Clean Hydrating primer

Primer
  • € 16,99

Levering

  • € 16,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Met Bourjois Healthy Mix Clean gezichtsprimer krijg je een gezond stralende en gladde huid met een perfect dekkend kleurresultaat.
Deze make-up primer van Bourjois vermindert de zichtbaarheid van poriën en geeft je teint een stralende, natuurlijke finish. De clean en vegan formule is verrijkt met een gezonde mix van vitamine C, E en B5 en bestaat voor 88% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De foundation houdt en hydrateert tot wel 6 uur lang. De gladde textuur is gemakkelijk aan te brengn en zorgt voor een perfecte, langhoudende en egale basis, zodat jouw make-up er nog langer mooi blijft uitzien. Ga vol zelfvertrouwen de dag tegemoet! Elk Healthy Mix-product is clean, wat betekent dat de vegan formule goed voor de huid is, bestanddelen van natuurlijke oorsprong bevat, en geen bestanddelen van dierlijke oorsprong of dierlijke bijproducten bevat. Alle verpakkingen van de producten bevatten materialen die na eerder gebruik gerecycled zijn.
  • Hydraterende primer voor een gezonde, gladde huid met een stralende, natuurlijke finish
  • Primer voor poriën creëert een egale basis om de zichtbaarheid van poriën te verminderen waardoor je stralende make
  • up nog langer mooi blijft
  • Clean & vegan formule met 88% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Langhoudende formule verrijkt met vitamine C, E en B5. Hydrateert de huid tot wel 6 uur lang.
  • Gladde textuur die moeiteloos aan te brengen en makkelijk te blenden is, voor een feilloze finish die de hele dag lang perfect houdt
Bourjois is het iconische en speelse Franse beauty-merk, dat alle zorgeloze, gelukkige en uitbundige momenten van het leven wil vieren. En voor een gezond leven heb je een goede mix nodig. Balans tussen natuur en stad. Tussen zonnige dagen en nachten vol plezier. Tijd voor jezelf en uitgaan met vrienden. Wat je nodig hebt - en wat je wil.
De schoonheid zit in de mix.
Gebruiksadvies
Verdeel Bourjois Healthy Mix Clean gezichtsprimer gelijkmatig over het gezicht. Breng de primer aan in het midden van je gezicht of bij je T-zone en werk naar buiten toe door het te vervagen, voor een feilloze, egale en stralende teint met een natuurlijke finish.
Kenmerken
egaliseert, hydrateert, basis voor make-up
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Ether, Dicaprylyl Carbonate, Corn Starch Modified, Glycerin, Trimethylsiloxysilicate, Sodium Chloride, TRI(POLYGLYCERYL-3/LAURYL) HYDROGENATED TRILINOLEATE, Silica, Stearalkonium Bentonite, Isododecane, 2,3- Butanediol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Parfum/Fragrance, Mica, Propylene Carbonate, Tocopherol, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Panthenol, Triethoxycaprylylsilane, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Methicone, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Pantolactone, Sorbic Acid, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Titanium Dioxide (CI 77891)
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?