Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois velvet the pencil

Lippotlood
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois velvet the pencil

Lippotlood
  • € 13,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Schrijf je eigen make-up verhaal met Velvet the Pencil van Bourjois. Het is een 2-in-1 mat lippotlood met rijke, verzadigde pigmenten. Dankzij de roterende verpakking hoef je het niet te slijpen! De lichte, fluweelachtige finish droogt niet uit en biedt onweerstaanbaar comfort voor een hele dag lang hold en intensiteit. De langhoudende formule van dit lippotlood is transfervrij, zodat het niet uitloopt, vlekt of vervaagt. Het crèmige potlood glijdt gemakkelijk over de lippen voor een intense kleur in slechts één beweging. Het is verrijkt met een lichte olie die de lippen zacht en gehydrateerd maakt. Crèmig lippotlood verkrijgbaar in 8 speelse tinten, van nude tot intens rood.


Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, om te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois wordt gedistribueerd in 39 markten over de hele wereld en heeft zichzelf gevestigd als een van de meesters op het gebied van make-up innovatie en een expert in kleur. Van onze Little Round Pot poeders tot onze Twist Up The Volume mascara, wij creëren producten die je doen glimlachen.


Bourjois, om je Parijse fantasieën tot leven te brengen. Het is een 2-in-1 mat lippotlood dat de lippen helpt definiëren en opvullen met rijke, verzadigde pigmenten voor fluweelzachte kleur en comfort, de hele dag lang.|Slijpen is niet nodig dankzij de bijgeleverde draaiverpakking, die het gebruik thuis en onderweg vergemakkelijkt en schoner maakt.|Het crèmige potlood glijdt gemakkelijk over de lippen en is verrijkt met een lichte olie die de lippen zacht en gehydrateerd maakt. Verkrijgbaar in 8 speelse tinten van nude tot dieprood.

Gebruiksadvies

Het creëren van perfect gevormde, onberispelijke lippen is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze lipliner.|Stap 1: Omlijn en definieer je lippen precies.|Stap 2: Vul je lippen in één beweging voor een onberispelijke matte finish.

Kenmerken
Ingrediënten

INGREDIËNTEN: ISODODECAAN, CAPRYLYLMETHICONE, SYNTHETISCHE FLUORPHLOGOPIET, SYNTHETISCHE WAS, DIISOSTEARYLMALAAT, POLYBUTEEN, CETEARYLBEHENAAT, SILICIUMDIOXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYLHYDROXYHYDROCINNAMAAT, [KAN BEVATTEN/BEVATTEN/+/-: ROOD 28 MEER (CI 45410), MICA, IJZEROXIDEN (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUMDIOXIDE (CI 77891), ROOD 7 (CI 15850), GEEL 6 MEER (CI 15985), ROOD 6 (CI 15850), GEEL 5 MEER (CI 19140), ROOD 30 (CI 73360)].

Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?