Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois volume glamour ultra volumiserende mascara

mascara
  • Prix Net
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois volume glamour ultra volumiserende mascara

mascara
  • € 12,00 € 15,99
12€ VOOR 1
Het merk
BOURJOIS

Levering

  • € 12,00 € 15,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
.
Ontdek je onmisbare ultra-snelle ochtendmake-up! Bourjois Volume Glamour Ultra Volumising Mascara verdubbelt onmiddellijk het volume van de wimpers voor intense ogen die klaar zijn om de dag aan te gaan.

- Breng je mascara supersnel in één laagje aan met het iconische precisietipborsteltje. Het gebruiksvriendelijke borsteltje pakt precies de juiste hoeveelheid voor direct volume.

- De ultracrèmige formule van Bourjois Mascara bevat vitamine E en koffieolie (afkomstig van koffiedik) om de wimpers te voeden, verzorgen en hydrateren.


Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, om te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois wordt gedistribueerd in 39 markten over de hele wereld en heeft zichzelf gevestigd als een van de meesters op het gebied van make-up innovatie en een expert in kleur. Van onze Little Round Pot poeders tot onze Twist Up The Volume Mascara, wij creëren producten die je doen glimlachen. Bourjois Volume Glamour Ultra Volumizing Mascara: je bondgenoot voor 's ochtends die het volume van je wimpers onmiddellijk verdubbelt. Hij brengt snel en gemakkelijk aan in slechts één laagje. Het precisieborsteltje neemt precies de juiste hoeveelheid formule op om het volume te vergroten.|Deze niet-klonterende formule bevat vitamine E en koffieolie (gewonnen uit ongebruikt koffiedik), is comfortabel om te dragen en gemakkelijk te verwijderen, en is oogheelkundig getest om geschikt te zijn voor contactlensdragers.
Gebruiksadvies
Gebruik de precisietip om precies de juiste hoeveelheid mascara op te pakken en breng zachtjes aan van de wortel tot de punt - en klaar is kees!
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Paraffine, Stearinezuur, PVP, Cetyl Alcohol, Cera Microcristallina/Microkristallijne Was/Cire Microcrystalline, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Arginine, Polysorbaat 20, Propyleenglycol, Rhus Verniciflua Peel Wax, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, 2,3-Butaandiol, Stearyl Stearaat, Panthenol, Synthetische was, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire de Candelilla, Caprylyl Glycol, Ascorbyl Palmitate, Hectorite, Simethicone, Tocopheryl Acetate, Silica, Kaolin, Pantolactone, Argania Spinosa Kernel Olie, Cellulose, Coffea Arabica (Koffie) Zaad Olie, Citrus Aurantium Dulcis (Sinaasappel) Fruitextract, Polyethyleen, Lactobacillus Ferment, [Kan Bevatten/Peut Contenir/+/-: IJzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarijn (CI 77007)].
Inhoud
12 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?