Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Twist'Matic Kajal Eye Pencil

Eyeliner
Merk
BOURJOIS
Reviews

Twist'Matic Kajal Eye Pencil

Eyeliner
  • € 11,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Het Twist´matic Kajal 2-in-1 automatische kohlpotlood en eyeliner vindt de kunst van traditionele kajal opnieuw uit. Met de punt met geïntegreerde puntenslijper kun je je ogen met ultraprecisie definiëren. Kan zowel op het ooglid als op de waterlijn aangebracht worden. De Twist´matic houdt 8 uur, is veegvast en transpiratiebestendig. De romige formule is gemakkelijk aan te brengen en geeft een intense kleur. De 6 tinten zijn waterbestendig, dus wat de dag ook brengt, je ogen zullen steeds sprankelen als de sterren boven Parijs.
Gebruiksadvies
Hoe aan te brengen? 1. Breng een lijntje aan op het ooglid en de waterlijn. 2. Vervaag met je vingertoppen het lijntje boven de wimperaanzet.
Kenmerken
Definiëren
Ingrediënten
DIMETHICONE, SYNTHETIC WAX, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, LAUROYL LYSINE, DICALCIUM PHOSPHATE, DIISOSTEARYL MALATE, OCTYLDODECANOL, ISODECYL NEOPENTANOATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, [May Contain/Peut Contenir/+/-:ULTRAMARINES (CI 77007), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), MICA, CARMINE (CI 75470)].
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?