Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Trends 

Bruiloft trends 2022


Na een aantal jaren van grote liefde, komt eindelijk het huwelijksaanzoek en hebt u JA gezegd ! De voorbereidingen zijn begonnen, u hebt het thema gekozen, de jurk, maar de grote dag komt snel en u bent op zoek naar inspiratie voor de perfecte look. U bent op de juiste plaats terechtgekomen ! Onze make-up experts van Di hebben de perfecte look voor u geselecteerd volgens de trendy thema's voor 2022!

Bohemien-chic, de grote bruiloft trend ! 


Voor de perfecte bohemien knot, begin je met een lage, losse vlecht en rol je die op tot een knot die u vastzet met spelden. Dit verward kapsel effect zal de hele dag blijven !
 
Ons advies ? Kies je speldjes in overeenstemming met de kleur van je haar, zodat ze niet opvallen. Een nude make-up zal deze look versterken. Kies een vloeibare foundation die zo dicht mogelijk bij uw huidskleur ligt en vervaag eventuele onvolkomenheden met een concealer. Maak uw oogleden op met een zachte, lichte kleur zoals roze, beige, goud, ... of pastel zoals blauw of pistachegroen. Werk af met een vleugje roze blush en een nude lipstick. 

Terug in de tijd met een vintage bruiloft

Laat uw haar los en geef et wat textuur en volume dankzij mooie krullen. Een accessoire, zoals een sieraad of bloemen, zal uw haar mooier maken.

  Ons advies ? Dit kapsel is ideaal voor mensen met een carré kapsel en is geschikt voor alle gezichtstypes.

Combineer een popperige teint met smokey eyes voor een rock'n'roll look. Breng eerst een laagje foundation aan en kleur je wangen met een crèmekleurige blush. Omtrek de buitenste oogcontour met een zwart potlood en vervaag met een kwast. Breng een laagje crèmeblush in een nude tint aan op het ooglid. Werk af met een vleugje eyeliner, potlood en mascara voor zwoele ogen. Voor glamoureuze lippen, gebruik een lipliner en rode lippenstift.  

Laat u meeslepen door een kosmische bruiloft

Wees niet bang om voor uw oogleden glitters, metallics, roze, paars of blauw te gebruiken die doen denken aan de kleuren van de Melkweg. Meng de kleuren dankzij de Close kwasten en trek een lijntje eyeliner aan de rand van uw oogleden. Laat je jukbeenderen stralen met een highlighter en maak het af met een lipkleur die net zo flashy is.

Ons advies ? Zet alles op alles met de make-up en betover uw gasten met één enkele blik.

Voor uw haar zijn er twee mogelijkheden : laat het los, steil of natuurlijk, of leef u uit met een geraffineerd kapsel : een knot, space buns, ... versierd met een kroontje of zelfs met meer glitters.

Een eco-verantwoord huwelijk

Bij Di proberen we u steeds meer keuze aan te bieden aan green merken. Of u er al een aanhanger van bent of niet, waarom niet genieten van deze grote dag om green te zijn tot het tipje van de vingers ?
 
Hydrateer uw huid met een verzorgingsproduct van April voordat u zich begint op te maken.
Natuurlijke tinten zijn uw beste vrienden voor een green make-up, breng een wat donkerdere oogschaduw aan die u combineert met een vleugje mascara. Een satijnen lippenstift benadrukt uw lippen en blijft tegelijk discreet.

Ons advies ? Voor een langdurende nagellak begint u best een laagje base coat en sluit u af met een top coat.