Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
CASTING
Reviews

Crème Gloss - 3102 Donker Parelmoer Asbruin

Semi-permanente haarkleuring zonder ammoniak
Merk
CASTING
Reviews

Crème Gloss - 3102 Donker Parelmoer Asbruin

Semi-permanente haarkleuring zonder ammoniak
  • € 11,99

Levering

  • € 11,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De Casting Crème Gloss is de enige semi-permanente crèmekleuring zonder ammoniak in het gamma haarkleuringen van L'Oréal. Deze kleurverzorging geeft je haren een subtiele kleur die rijk is aan tal van nuances voor een uiterst glanzend, natuurlijk resultaat dat tot wel 28 wasbeurten lang houdt. Bovendien bevat de crèmeformule sterk hydraterende extracten uit kokosnoot om je lokken gezond en zijdezacht houden. Ideaal voor wie een nieuwe haarkleur wil proberen of een oplossing zoekt voor de eerste grijze haren.
Casting Crème Gloss 3102 Cool Dark Brown is een semi-permanente haarverf zonder ammoniak voor een aangename geur. De haarverf zorgt voor een ultra-glossy kleur met stralende nuances. De verzorgende conditioner in de verpakking zorgt voor een zijdezacht en volumineus resultaat. De Cool Brunette Collectie neutraliseert ongewenste warme ondertonen voor een ‘cool' resultaat.
Gebruiksadvies
Hoe te Gebruiken?
Voorbereiding: Verwijder de dop van de flacon ontwikkelcrème en voeg de inhoud van de tube kleurcrème toe. Schud totdat je een egaal kleurmengsel hebt.

Aanbrengen :
1. Breng het kleurmengsel lok voor lok op het haar aan. Maa
Kenmerken
Ingrediënten
Crèmekleuring : Aqua /Water; Cetearyl Alcohol; Deceth-3; Propylene Glycol; Laureth-12; Ethanolamine; Oleth-30; Lauric Acid; Polyquaternium-6; Glycol Distearate; Sodium Metasilicate; Toluene-2,5-Diamine; Hexadimethrine Chloride; Silica Dimethyl Silylate [N
Inhoud
200 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?