Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
CATTIER
Reviews

Clay Mask Groene Klei & Munt - Vette Huid

Gezichtsmasker
Merk
CATTIER
Reviews

Clay Mask Groene Klei & Munt - Vette Huid

Gezichtsmasker
  • € 7,49

Levering

  • € 7,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Zuiverend en remineraliserend masker op basis van groene klei. Ideaal voor een diepe maar zachte reiniging van de gemengde en vette huid.
Cattier, expert in klei sinds 1968, heeft een masker van groene klei samengesteld dat biologisch gecertificeerd is, zuiverend en remineraliserend. Dankzij de optimale dosering van groene en witte klei is dit de zachte behandeling voor de gemengde tot vette huid.
Verrijkt met biologische jojobaolie, hydraterend en beschermend, biologische pepermunt met verfrissende, zuiverende en stimulerende eigenschappen en biologische etherische olie van rozemarijn, verzacht en voedt de opperhuid, en verheldert de huid. Dankzij de rijkdom aan micronutriënten levert de klei de mineralen en oligo-elementen die nodig zijn voor de gezondheid en de glans van de huid.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua, Kaolin, Illite, Montmorillonite, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Calcite, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Mentha Piperita Oil*, Rosmarinus O_cinalis Leaf Oil*, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*. *Ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw, 99% van het totaal is van natuurlijke oorsprong, 10% van het totaal is afkomstig van de biologische landbouw.
Inhoud
100 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?