Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
DAVID BECKHAM
Reviews

Amber breeze eau de parfum 100ml - herenparfum

Eau de Parfum
  • Promo
  • Natural
Merk
DAVID BECKHAM
Reviews

Amber breeze eau de parfum 100ml - herenparfum

Eau de Parfum
  • € 25,99
2de aan 50%
DE PARFUMS
*of 15% voor 1
Uitgezonderd VICTORIA SECRET, GUESS 100 ML, CALVIN KLEIN, DAVIDOFF, DKNY, CACHAREL, LANCOME, ZADIG&VOLTAIRE, DOLCE GABANA, ARMANI, DIESEL, HUGO BOSS, LANVIN, ISSEY MYAKE

Levering

  • € 25,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

David Beckham introduceert een nieuw hoofdstuk in het verhaal dat de David Beckham Collection heet, een persoonlijk samengestelde lijn van langdurige eau de parfums. Amber Breeze, geïnspireerd door Davids eigen reizen en ervaringen, is een elegante geur die buitengewone zonsondergangen vol belofte oproept. Elke geur in de David Beckham-collectie is een verfijnd mengsel van ingrediënten die zorgvuldig zijn gekozen.


Amber Breeze, een aromatische ambergeur, is als de mooiste zonsondergang - fris en warm met eindeloze mogelijkheden. Het opent met een stralende fusie van bergamot en rozemarijn met een pittig vleugje zwarte peper. In het hart zorgt een zacht, kruidig boeket van lavendel en rozen, verweven met muskaatsalie, voor een zuivere, mannelijke elegantie. In contrast met deze frisse bloemigheid, de kruidige, houtachtige dry-down aardse noten van patchouli, vetiver en geroosterde tonkaboon om de zwoele en sensuele ervaring compleet te maken.


Dit intense en langhoudende eau de parfum is ontworpen voor de avond en speciale gelegenheden en is Davids persoonlijke uitnodiging om vanavond te genieten en morgen weer op pad te gaan. Begin aan een nieuw hoofdstuk van ervaringen die intenser worden als de zon ondergaat. Ontdek het nieuwe Eau de Parfum Amber Breeze van David Beckham. Ga op verkenning.

Gebruiksadvies

Parfum breng je aan op plaatsen waar de hartslag en warmte vrijkomt (dit worden ook wel de puls point genoemd). Denk hierbij aan de polsen, de binnenkant van de ellebogen, de knieholtes, de nek of decolleté.|Hoe breng je de parfum aan?|Houdt de flacon op zo’n 15 tot 20 cm van de huid. Het parfum wordt mooi verdeeld over een iets grotere oppervlakte van de huid.|Voor een subtiele manier kan je een parfum gordijn creëren, spray hiervoor het parfum voor je in de lucht en loop er vervolgens doorheen.

Kenmerken
Ingrediënten

INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, CITRONELLOL, RED 4 (CI 14700), YELLOW 5 (CI 19140), BLUE 1 (CI 42090).

Inhoud
100 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?