Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • 2+1
Merk
DETTOL DROG

All in One Desinfecterende spray Sprankelende citroen - 400ml

Allesreiniger
  • € 5,99
Deze ontsmettingsspray met citroengeur verwijdert bacteriën, virussen en schimmels. Ideaal voor het reinigen van deurklinken, vuilnisbakken en toiletten. Niet geschikt voor gepolijst hout, geverfde oppervlakken, leder of acryl plastic.
2+1

Levering

  • € 5,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
All in One Desinfecterende spray Sprankelende citroen van Dettol verwijdert bacteriën, virussen en schimmels. Geschinkt voor het reinigen van deurklinken, vuilnisbakken en toiletten.
Laat 5 minuten aan de lucht drogen voor een bacteriedodende of coronavirale werking en 15 minuten voor een virucidale werking. Houd het 15-20 cm van het voorgereinigde oppervlak en spuit het oppervlak nat. Het is niet nodig om te vegen. Niet geschikt voor gepolijst hout, geverfde oppervlakken, leder of acryl plastic. Test het product altijd op een onopvallende plaats gedurende 5 minuten vóór gebruik.
Kenmerken
Ingrediënten
PT2, Per 100g Product Bevat 58,00g Ethanol, 0.1,G Quaternaire Ammoniumverbindingen, Benzyl-C12-18-Alkyldimethyl, Zouten Met 1.2-Benzisothazol-3(2H)-Een 1, 1-Dioxide (1:1) (ADBAS), Desinfectiemiddel, Parfum, Limoneen, Hexylcinnamicoaldehyde
Inhoud
400 ml
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?