Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
STARWAX
Reviews

SUPERKRACHTIGE ONTKALKINGSGEL

Ontkalker
Merk
STARWAX
Reviews

SUPERKRACHTIGE ONTKALKINGSGEL

Ontkalker
  • € 5,45

Levering

  • € 5,45
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Dankzij High-Power Gel Ontkalker kun je de wanden en bodems van je toiletpotten grondig ontkalken. De gelformule zorgt voor een uitstekende hechting en toepassing tot aan de rand dankzij het richtbare mondstuk. Gebruik het elke dag om kalkaanslag te voorkomen.
Dit product is compatibel met septische putten als je het twee keer per week gebruikt. Gebruik in dat geval Starwax Dagelijks Onderhoud voor septische putten.
Als je een sterk verkalkt toilet hebt, kun je het beste Starwax High-Powered Ontkalkingspoeder gebruiken.
Dit product is niet compatibel met de macerator toilet. Gebruik Starwax ontkalker voor wc-macerators, die de metalen in het mechanisme niet oxideert."
Gebruiksadvies
Verwijder de toiletblokjes. Om te openen drukt u op de gladde zijden van de dop en draait u. Knijp in de fles om de ontkalker op de wanden en onder de rand van de toiletpot te spuiten. Laat ongeveer 20 minuten inwerken. Borstel met een wc-borstel en spoel door. Als de toiletpot erg geschroeid is, verhoog dan de dosis en laat het een nachtje inwerken, of kies voor de krachtige toiletontkalker in poedervorm. Om te sluiten, schroef je hem weer vast tot hij vastklikt.
Kenmerken
Reinigen, Ontkalken
Inhoud
750 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?