Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
STARWAX
Reviews

Extra sterk Ontkalkingspoeder

Ontkalker
Merk
STARWAX
Reviews

Extra sterk Ontkalkingspoeder

Ontkalker
  • € 7,99

Levering

  • € 7,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Een zeer effectief bruisend poeder! Het zeer effectief bruisend poeder voor wc's is de ontkalkingsoplossing voor moeilijk te reinigen toiletten. Het geconcentreerde bruispoeder is bijzonder doeltreffend voor het ontkalken van wanden en bodems van toiletpotten. Bij contact met water komt zwavelzuur vrij, dat zelfs met water kalkaanslag verwijdert.
Geschikt voor septische putten
Het zeer effectief bruisend poeder voor toiletten is geschikt voor septische putten bij een gemiddeld gebruik van 2 keer per week. Wij adviseren u om uw septische put te beschermen en te onderhouden met het langdurig onderhoudsmiddel voor septische putten van Starwax. De doeltreffende oplossing voor moeilijk te reinigen toiletten.
Voor dagelijks gebruik: geef de voorkeur aan de krachtige wc-gel. Als u een toilet met vermaler heeft wordt dit product niet aanbevolen omdat het de metalen van het mechanisme kan doen oxideren. Wij raden u aan het ontkalkingsmiddel voor toiletten met vermalers te gebruiken.
Gebruiksadvies
Verwijder WC blokjes, spoel door om de pot te bevochtigen, schudt het poeder krachtig en bepoeder de randen en de pot. Laat het bruisende poeder 1/2 uur inwerken, borstel en spoel door.
Kenmerken
Inhoud
1000 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?