Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
DI
Reviews

Nettoyeur pour pinceaux de maquillage

Borstelreiniging
Merk
DI
Reviews

Nettoyeur pour pinceaux de maquillage

Borstelreiniging
 • € 12,99

Levering

 • € 12,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Professionals raden aan om make-upborstels elke 2 tot 3 weken schoon te maken, maar traditionele reinigingsmethoden kunnen ondoeltreffend en bewerkelijk zijn en borstels 24 uur vochtig en onbruikbaar maken. Met dit elektrische apparaat kun je je penselen in slechts 30 seconden wassen en drogen, zodat je het meeste uit je penselen kunt halen.

Dit apparaat moet, net als de make-upborstels, met de grootste zorg worden gebruikt, daarom is het belangrijk om voor gebruik de instructies te lezen en deze op een veilige plaats te bewaren voor later gebruik.

De verpakking bevat een plastic kom, 8 kragen, een voet, 2 pinnen, een apparaat en een handleiding.

Gebruiksadvies
 • Selecteer het penseel en controleer welk type make-up is gebruikt (al dan niet oplosbare make-up in water).
 • Selecteer de kraag die overeenkomt met de grootte van de te reinigen borstel, bevestig hem aan de handgreepclip tot hij stevig en recht wordt vastgehouden.
 • Bevestig de handgreepklem aan de kraag en bevestig vervolgens het andere uiteinde aan het daarvoor bestemde gat in het toestel. Controleer of het apparaat goed is bevestigd aan de handgreepklem, de kraag en de borstel, alle elementen moeten goed op elkaar zijn afgestemd. Stel de borstel bij indien nodig, zelfs een lichte kanteling zal de goede werking van het toestel verhinderen en kan het doen trillen.
 • Het vullen van de kom :

  Voor in water oplosbare make-up, zoals blush of poeder, giet u een kleine hoeveelheid (4ml) zeep of antibacteriële vloeistof in het kommetje. Raadpleeg bij twijfel de fabrikant van uw borstel welk reinigingsmiddel u het beste kunt gebruiken. Voeg water toe aan de kom tot het waterniveau halverwege de borstelharen staat. Als u niet zeker weet of de make-up in water oplosbaar is, test het dan eerst met een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel. Als de kwast niet helemaal schoon is, volg dan de instructies voor niet in water oplosbare make-up, voeg 10 tot 20 ml make-up kwastenreiniger toe, afhankelijk van de grootte van de kwast In de kom, zorg ervoor dat het vloeistofniveau minder is dan de helft van de hoogte van de kwastharen die u wilt reinigen.
 • Dompel de borstelharen slechts tot de helft onder, de reinigingsvloeistof zal de rest van de borstelharen doordrenken, dompel niet de hele borstel onder in de reinigingsvloeistof, dit kan de huls beschadigen.
 • Zet de machine aan, na 5 seconden, dompel de borstel voorzichtig in de reinigingsoplossing, til de borstel dan voorzichtig op zodat hij draait en de randen spettert. Beweeg de borstel langzaam op en neer gedurende 10 seconden, terwijl u hem ondergedompeld houdt in de reinigingsoplossing. Op dit punt, als de borstel niet goed vastzit, kan hij beginnen te trillen. Als dit gebeurt, maak dan uw greep losser en leg er voorzichtig een vinger op. Als dit het probleem niet oplost, schakelt u het apparaat uit.
 • Haal de borstel na 7 seconden geleidelijk uit de reinigingsvloeistof door hem uit de vloeistof te laten draaien terwijl u hem in de kom houdt. Het vuil zal eruit lopen en op de binnenrand van de kom spatten. Laat de borstel over de reinigingsoplossing draaien om te drogen.
Kenmerken
Ingrediënten

Kunststof

Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?