Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
DIADERMINE
Reviews

LIFT+ Phytoretinol Anti-age - 7 ampullen

Serum
  • Nieuw
Merk
DIADERMINE
Reviews

LIFT+ Phytoretinol Anti-age - 7 ampullen

Serum
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Lift+ Phytoretinol biedt dankzij zijn plantaardige actieven een alternatief voor retinol, een anti-age ingrediënt bekend om zijn doeltreffendheid tegen rimpels en verlies aan stevigheid. De ultra geconcentreerde formule van de Diadermine Lift+ Phytoretinol Ampoules bevordert de celvernieuwing en verbetert de teint. De collageen- en elastineproductie worden gestimuleerd om rimpels en huidverslapping tegen te gaan. Ontdek de ampullen van Lift+ Phytoretinol, voor zichtbaar verzachte lijntjes en rimpels, en een meer stevige en gehydrateerde huid. Dagelijks toepassen gedurende een week, of een maand voor een beter resultaat.
Gebruiksadvies
Gebruik ‘s ochtends of ‘s avonds na de reiniging en masseer zachtjes in. Dagelijks toepassen gedurende een week, of een maand voor een beter resultaat. 1. Neem de ampul, schud ermee en wikkel in een tissue. 2. Breek de ampul ter hoogte van de witte lijn. 3. Doe de vloeistof in de handpalm, wees voorzichtig de rand niet aan te raken.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (Water, Eau)*Glycerin*Hexanediol*Polyglyceryl-6 Caprylate*Polyglyceryl-3 Cocoate*Polyglyceryl-6 Ricinoleate*Polyglyceryl-4 Caprate*Xylitylglucoside*Pentylene Glycol*Caffeine*Sodium Hyaluronate*Crithmum Maritimum Extract*Mineral Salts*Mannose*Mannitol*Saccharide Isomerate*Anhydroxylitol*Caprylic/Capric Triglyceride*Hydroxyacetophenone*Xylitol*Glucose*Parfum (Fragrance)
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?