Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
DOVE MEN

Men+Care Sport Endurance set - 3 stuks

Geschenkset

De Dove Men+Care Sport Endurance+Comfort Geschenkset is het ideale cadeau voor de sportieve man die zich graag goed verzorgt. De geschenkset bevat de Sport Endurance+Comfort 3-in-1 Douchegel 250 ml, de Sport

Beschrijving

De Dove Men+Care Sport Endurance+Comfort Geschenkset is het ideale cadeau voor de sportieve man die zich graag goed verzorgt. 

De geschenkset bevat de Sport Endurance+Comfort 3-in-1 Douchegel 250 ml, de Sport Endurance+Comfort Anti-Transpirant Spray 150 ml en een sporthanddoek. 

De Dove Men+Care Sport Endurance+Comfort Showergel is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid om de actieve huid te versterken en te verzorgen na het sporten. Deze douchegel laat je huid niet alleen verfrist aanvoelen, maar zorgt ook voor hydratatie. Alle Dove Men+Care douchegels bevatten MicroMoisture dat op de huid wordt geactiveerd en helpt tegen het uitdrogen van de huid na het douchen. 

De Dove Men+Care Sport Endurance+Comfort Anti-Transpirant Spray biedt tot 48 uur bescherming tegen zweet en lichaamsgeuren zodat je fris blijft zowel voor als na je training. Dove Men+Care Sport Endurance+Comfort is een anti-transpirant die speciaal ontworpen is voor mannen zodat ze kunnen blijven presteren zoals ze willen maar ook om superieur comfort te geven aan de huid. Dove Men+Care Sport Endurance+Comfort Anti-Transpirant Spray heeft de geur van groene thee en sinaasappelschil extract. De Transpirant Spray is ontwikkeld om je te verfrissen en je op te laden na het sporten. 

Deze geschenkset met heerlijke producten is ideaal om weg te geven of om jezelf op te trakteren.

Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?