Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Ontdekken

Ecologisch schoonmaken met Frosch

De lenteschoonmaak is dit jaar groen en gezond!

Voor de grote lenteschoonmaak thuis denk je dit jaar ook aan het milieu ! Dankzij de ecologische producten van Frosch, kun je nu optimaal reinigen met respect voor je gezondheid en de familie. Ze zijn niet alleen ecologisch, maar ook net zo efficiënt als traditionele producten. Bevestigd door het Ecolabel!


Frisheid van citroen

Frosch badkamerreiniger « Lemon - Wist je dat we gemiddeld 4 uur per week in de badkamer doorbrengen? Deze ruimte verdient dus zeker een extra grondige poetsbeurt. En dé partner in crime bij het schoonmaken van de badkamer, is de ecologisch verantwoorde Badkamerreiniger Lemon van Frosch, die een lekker frisse geur nalaat. Aanbevolen door Hans Grohe, de badkamerexpert.De kracht van bicarbonaat

Frosch Bicarbonaat keukenreiniger - Zuiveringszout is gekend om haar vele reinigende voordelen, vandaar dat Frosch dit in haar keukenreiniger als ingrediënt heeft. Ideaal om wasbare oppervlakken in de keuken die contact hebben met voedsel grondig schoon te maken, zonder gevaar voor de gezondheid en het milieu. Hij verwijdert alle sporen van vet, hardnekkig vuil en laat een fris en aangenaam geurtje achter. De keuken kuisen wordt een kinderspel!Natuurlijke kracht van alcohol

Frosch ruitenreinigers - Bij een kraaknet en fris huis horen stralende ramen, toch? De ecologisch verantwoorde ruitenreiniger van Frosch maakt uw ruiten en gladde oppervlakken stralend schoon. Zijn natuurlijke en krachtige formule met alcohol ontvet grondig, zonder sporen na te laten en zonder de gereinigde oppervlakken aan te tasten. Het product kan ook perfect gebruikt worden voor het schoonmaken van autoruiten.
Ontdek de missie van Frosch

Frosch : Cleaner & Greener !

Ontdek het gamma reinigingsproducten van Frosch. Zonder toe te geven op de efficiëntie stelt Frosch een alternatief gamma huishoudproducten voor met respect voor het milieu en biologisch afbreekbaar. Niks wordt aan het toeval overgelaten, de producten profiteren van een ecologisch aanpak van 360°.