Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ELEGANT TOUCH
Reviews

Season of Love Always & Forever

Valse nagels
Merk
ELEGANT TOUCH
Reviews

Season of Love Always & Forever

Valse nagels
  • € 9,99

Levering

  • € 9,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Klaar voor romantiek? Deze nagels zijn perfect voor een bruidsfeestje, bruiloftsgast, verlovingsfeestje of date night! In een korte stiletto met een glanzende afwerking, is het tijdloze glamour voor elke gelegenheid, voor altijd!
Kenmerken
1 – Voorbereiding
  • Duw je nagelriemen voorzichtig terug met onze nagelriemenduwer en vorm met een van onze nagelvijlen om de gewenste vorm te creëren. Voor langduriger gebruik poets je het oppervlak van je nagel voorzichtig met onze nagelbuffer en veeg je de nagels af met een nagellakremover om stof of oliën te verwijderen om de perfecte basis voor nageltoepassing te creëren.
2 – Solliciteren
  • Maak kennis met je maten! Een goed passende nagel bedekt je nagel van beide kanten, gebruik de kleine cijfertjes op de achterkant van de nagels als leidraad. Zodra je al je maten op een rij hebt, breng je een dun en gelijkmatig laagje lijm aan op je natuurlijke nagel. Plaats de valse nagel in een hoek van 45 graden, in lijn met je nagelriem, en houd vervolgens elke nagel 15 seconden ingedrukt om vast te zetten!
3 – Verwijderen
  • Wanneer u klaar bent om uw nagels te verwijderen, kunt u Soak 'Em Off gebruiken, onze voorgeweekte nagelverwijderingszakjes. Poets de valse nagel om de glanzende afwerking te verwijderen, scheur dan voorzichtig het sachet open en steek je vinger in, zorg ervoor dat het acetonkussen de nagel bedekt. Zet het sachet vast voor een goede pasvorm. Laat het 15 minuten weken en verwijder dan voorzichtig de valse nagels met een nagelriemstokje. Bekijk onze instructievideo's op eleganttouch.com voor meer verwijderingsopties!
4 – Treat
  • Behandel je nagels door af te werken met je favoriete nagelolie om je nagelriemen de look te geven die ze verdienen!
Ingrediënten
Nail Glue Ingredients: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHT, BHA.
Inhoud
0
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?