Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ELSEVE
Reviews

Hydra Hyaluronic Hydraterend Masker met hyaluronzuur - Gedehydrateerd, futloos haar

Haarmasker
Merk
ELSEVE
Reviews

Hydra Hyaluronic Hydraterend Masker met hyaluronzuur - Gedehydrateerd, futloos haar

Haarmasker
  • € 8,79

Levering

  • € 8,79
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
L’Oreal Paris Elseve Hydra Hyaluronic Hydratatie Masker is gemaakt met Hyaluronzuur en geeft het haar een intense hydratatie boost door de haarvezel te omsluiten en tot wel 72 uur te hydrateren.
De speciale formule van het hydratatie masker heeft een verzorgende werking op het haar. Het is verrijkt met Hyaluronzuur, dat is een molecuul dat van nature in het lichaam aanwezig is en to wel 1000 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden. Door het beschermende laagje die het masker over de haarvezel legt blijft jouw haar gehydrateerd en krijgt het meer volume, zo blijft het levendig zonder het haar te verzwaren.
Bevat 300 ml.
Gebruiksadvies
Gebruik het Hydra Hyaluronic Hydratatie Masker na het wassen met de schampoo. Masseer het masker van de lengtes tot in de punten en laat het 2 tot 3 minuten intrekken en spoel daarna uit. Maak jouw routine compleet met de Hydra Hyaluronic Hydraterend Serum met het Hyaluronic Care System om je haar direct nog meer volume te geven. In het geval van contact met de ogen onmiddelijk uitspoelen met overvloedig water.
Kenmerken
Intense hydratatie boost. Verrijkt met hyaluronzuur. Geeft het haar meer volume.
Ingrediënten
Aqua / Water / Eau, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Quaternium-87, Dimethicone, Ci 60730 / Ext. Violet 2, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Steareth-6, Acetic Acid, Peg-150/Decyl Alcohol/Smdi Copolymer, Peg-100 Stearate, Behentrimonium Chloride, Trideceth-10, Trideceth-3, Chlorhexidine Digluconate, Propylene Glycol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Parfum / Fragrance
Inhoud
300 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?