Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ESSIE
Reviews

stay longer

Top coat
  • Prix Net
Merk
ESSIE
Reviews

stay longer

Top coat
  • € 9,99 € 13,99
ESSIE - 9,99€ VOOR 1
De care en espressie gamma's

Levering

  • € 9,99 € 13,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Maak uw manicure af met essie Stay Longer Top Coat, een sneldrogende formule die de kleur vasthoudt, voor een langhoudend resultaat.
Breng eenvoudig aan over elke essie-nagellak om te beschermen tegen afbrokkelen en vervagen, en creëer een hoogglanzende, gelachtige afwerking met een spiegelachtige glans. Een uv-lamp is niet nodig. Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
Kenmerken
essie’s stappen voor de perfecte @home manicure. Volg deze vier simpele stappen voor een perfecte manicure en verzorgde nagels. Nagels waren nog nooit zo goed verzorgd! Stap 1: Maak de nagels schoon en bereid ze dan voor met een essie base coat Stap 2: Breng dan naar wens één of twee laagjes essie gekleurde nagellak aan Stap 3: Bescherm en laat de nagels glanzen met een essie top coat Stap 4: Hydrateer de nagelriemen met de essie apricot nail & cuticle oil Weinig tijd? Gebruik eventueel quick-e drying drops na het aanbrengen van het laatste laagje nagellak om het droogproces van de nagellak te versnellen.)
Ingrediënten
2024528 - Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Phthalic Anhydride/Glycerin/Glycidyl Decanoate Copolymer, Alcohol Denat.
Inhoud
13,5 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?