Gratis levering bij aankoop van min. 45€.
Merk
EYLURE

Most Wanted I <3 This

Valse wimpers
  • € 12,99
Dit is een van onze favorieten! Een zachte, gestructureerde wimper voor een volle en geraffineerde look. Het meest gewild is een fabuleuze, zijdeachtig effect collectie van wimpers die ontworpen zijn door een artiest en met de hand gemaakt, herbruikbaar voor 10 keer dragen en elk pakketje bevat de latexvrije lijm die gegarandeerd 18 uur meegaat.

Levering

  • € 12,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
Most Wanted I <3 This van Eylure is een van onze favorieten! Een zachte, gestructureerde wimper voor een volle en geraffineerde look. Het meest gewild is een fabuleuze, zijdeachtig effect collectie van wimpers die ontworpen zijn door een artiest en met de hand gemaakt, herbruikbaar voor 10 keer dragen en elk pakketje bevat onze latexvrije lijm die gegarandeerd 18 uur meegaat.
Gebruiksadvies
LET OP: Latexvrije wimperlijm op acrylbasis. Stop met het gebruik van dit product als u roodheid of jeuk krijgt. Als het product in contact komt met de ogen, de ogen spoelen met een ruime hoeveelheid schoon water. In geval van aanhoudende irritatie of roo
Kenmerken
Ingrediënten
Adhesive Ingredients: Acrylates/ Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aqua/ Water / Eau, Propylene Glycol,Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?