Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
FEBREZE

Textielverfrisser Classic

Textielverfrisser
Deze textielverfrisser spray met OdourClear-technologie zuivert je textiel van hardnekkige geuren en laat een lichte, frisse geur achter.
Beschrijving

De Febreze textielverfrisser spray met OdourClear-technologie zuivert je textiel van hardnekkige geuren en laat een lichte, frisse geur achter. 

De Classic geur haalt de buitenlucht naar binnen met de frisse geur van in de wind gedroogde was. De Febreze textielverfrissers zijn een verademing voor moeilijk te wassen stoffen als bankovertrekken, gordijnen en tapijten. Elke dag dringen er in de stoffen in je huis hardnekkige geuren die met de tijd geleidelijk aan terug in de lucht komen. 

Febreze met zijn nieuwe en unieke Odourclear-technologie, een technologie die geurtjes elimineert, zuivert je textiel van hardnekkige geuren zodat jij en je gasten met een glimlach kunnen ademen. Probeer het volledige assortiment Febreze producten met de unieke Odourclear-technologie waaronder de Febreze lucht- en autoverfrisser. 

Probeer ook de Febreze 3Volution Elektrische Luchtverfrissers voor de voortdurende eliminatie van geuren, tot 90 dagen lang.

Bevat : 500 ml

Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?