Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie

Feestmake-up met @Curvybluemarine

Met @Curvybluemarine geeft u zichzelf een complete feestmake-up, lovertjes en glamour inbegrepen! Want wie wil nu niet schitteren op de eindejaarsfeesten?
Alle gebruikte producten vindt u in de Di-winkels en op Di.be. 

Stap 1: een egale teint

Breng eerst de primer Prime Light van Milani aan om de huid voor te bereiden. Met een primer geeft u de huid een natuurlijke stralende teint en egaliseert u de poriën. Breng vervolgens de Conceal + Perfect 2 in 1 Foundation van Milani met de Flat top-borstel van Wet Wild aan. Om bepaalde zones van het gezicht te verhelderen is er de concealer Photo Focus Concealer van Wet Wild. Gebruik liefst een tint die net iets lichter is dan de kleur van de te verhelderen plekjes (kringen onder de ogen, neus, voorhoofd...). Dit gaat heel vlot met de platte foundationborstel van Wet Wild.

Stap 2: accent op de trekken

Wanneer de teint mooi egaal is, kunt u het matterende poeder Prep + Set + Go Transparent Face Powder van Milani met de blushborstel van Wet Wild op de T-zone aanbrengen. Zo voorkomt u dat uw huid tijdens het feest gaat glimmen. Voor extra reliëf en een warme teint doet u een lichte contouring met het contourpalet van April en de specifieke borstel van Wet Wild. Ten slotte verheldert u de jukbeenderen, het puntje van uw neus en de cupidoboog met de highlighter MegaGlo Highlighting Powder van Wet Wild.

Stap 3: de ogen in de kijker

Om te beginnen tekent u de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen met de meest geschikte tint van het brows-palet van April. Extraatje: het palet heeft twee wenkbrauwborsteltjes om het product aan te brengen. Vervolgens maakt u de ogen op. Kies hiervoor twee bruine tinten van hetzelfde palet. De bleekste brengt u als overgangstint op het bewegende ooglid aan, de donkerste in de buitenste ooghoek. Gebruik de crease-borstel van Wet Wild om de materie te blenden.

Stap 4: extra glam

Om uw make-up een feestelijke toets te geven brengt u de oogschaduwstick van April na een cut crease met de al gebruikte concealer en de oogschaduwborstel van Wet Wild op de ogen aan. Breng in de binnenste ooghoek ook een verhelderend highlighteraccent aan met Strobelight Instant Glow Powder van Milani. Vervolgens gebruikt u het Color Icon Kohl Eyeliner Pencil van Wet Wild op de onderste waterlijn. Een lijntje van de Stay Put Matte Liquid Eyeliner van Milani, de mascara XXL Lash Mascara – Black van Wet Wild en de valse wimpers Luxe 3D Tiffany van Wet Wild geven uw oogmake-up de final glamourtouch.

Stap 5: lippen om te zoenen

Om de make-up in schoonheid af te werken tekent u eerst de lipcontouren met de Color Icon Lipliner Pencil van Wet Wild en brengt u vervolgens de schitterende lipstick Couleurs Intenses van April aan. Nu nog een wolkje fixerende spray Make It Dewy Setting Spray van Milani en uw make-up blijft de hele avond onberispelijk zitten!