Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
FROSCH
Reviews

Wasmiddel Sensitief Aloe Vera Navulling

Wasmiddel
Merk
FROSCH
Reviews

Wasmiddel Sensitief Aloe Vera Navulling

Wasmiddel
  • € 13,99

Levering

  • € 13,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Dit Frosch vloeibaar wasmiddel verwijdert vlekken uit alle textiel bij alle wastemperaturen (20-95°C). Dankzij de natuurlijke extracten van Aloë Vera (waarvan de verzachtende en hypoallergene eigenschappen zijn bewezen) is dit wasmiddel perfect aangepast aan de meest gevoelige huid.
Gebruiksadvies
Het wasgoed voorsorteren (bv. op kleur, vervuilingsgraad, aard van de vezel) en onderhoudsinstructies van het textiel in acht nemen. Hardnekkige vlekken voorbehandelen door het wasmiddel direct aan te brengen. Dosering: Gebruik een dosis die past bij de mate van bevuiling en de waterhardheid en volg de doseringsaanwijzingen. Was altijd met een volle wasmachine. Maxi 6-8kg: 25ml toevoegen. Neem voor meer informatie over de waterhardheid contact op met uw waterbedrijf. Tip: kies een wasprogramma met een zo laag mogelijke temperatuur (20°C). Door de doseerinstructies na te leven, worden het energie- en waterverbruik zo laag mogelijk gehouden en wordt de waterverontreiniging verminderd.
Kenmerken
Stralend schone was voor alle textiel op alle temperaturen van 20°C tot 95°C. Formule met natuurlijke extracten van Aloë Vera gekend voor zijn huidbeschermende werking. Hypoallergeen en dermatologisch getest. Zonder toevoeging van ftalaten en bewaarmiddelen.
Ingrediënten
5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% zeep, enzymen (protease, amylase, lipase, cellulase, pectate lyase, mannanase), parfums. Bevat ook: Aloë Vera Barbadensis.
Inhoud
1800 ML
Plantaardig
Geur
Aloe Vera
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?