Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
GARNIER
Reviews

Micellair Water met Vitamine C

Reinigingsgel
Merk
GARNIER
Reviews

Micellair Water met Vitamine C

Reinigingsgel
  • € 7,99

Levering

  • € 7,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Micellair Reinigingswater is onze makkelijkste en onze meest plezierige manier om jouw gezicht te reinigen, om jouw make-up te verwijderen en jouw huid te laten stralen, in één beweging zonder te spoelen, resulterend in GEEN RESIDU***. Onze nieuwste innovatie van Micellair, Vitamine C*, biedt de bekende voordelen met een extra benefit. Zoals u gewend bent van ons, reinigt het de huid, verwijdert de Micellair make-up en verzacht het de huid. Daarbij is er Vitamine C* toegevoegd. Naast dat het een trend ingrediënt is, zorgt het voor een stralend effect van de huid en maakt het de huid meer effen. Kortom: de Micellair oplossing om jouw doffe & oneffen huid weer te laten stralen.
Bevat : 400 ml.
Gebruiksadvies
Breng aan op het gezicht met een wattenschijfje of onze herbruikbare eco-pad. De micellen trekken vuil, make-up en onzuiverheden als een magneet en verwijderen deze van de huid zonder te wrijven.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / Water / Eau, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ascorbyl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Myrtrimonium Bromide, Parfum / Fragrance (F.I.L. Z283390/1 )
Inhoud
400 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?