Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
GARNIER
Reviews

SkinActive Hyaluronzuur Aloë Vera Hydraterend Serum

Serum
Merk
GARNIER
Reviews

SkinActive Hyaluronzuur Aloë Vera Hydraterend Serum

Serum
  • € 16,99

Levering

  • € 16,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Garnier Hyaluronzuur Aloë Vera Serum bevat een sterk geconcentreerde formule met [3%] hyaluronzuur, aloë vera and glycerine. Met een hydraterend en verfijnend effect is deze formule gemaakt om jouw huid er gezond en fris uit te laten zien. Ons pure hyaluronzuur wordt verkregen door bio fermentatie. Deze actieve stof staat erom bekend tot 100x zijn gewicht in water vast te houden. Aloë vera staat bekend om zijn verfrissende en hydraterende eigenschappen. Direct na gebruik van het serum is de huid zachter, gehydrateerd en ziet er gezonder uit. Na een maand gebruik is de huid weer voller, gladder en heeft een gezonde glans. Ons intens hydraterende en vullende serum heeft een veganistische formule en is goedgekeurd als dierproefvrij onder het Leaping Bunny-programma.

• PUUR HYALURONZUUR: Deze actieve stof, verkregen door biofermentatie, staat erom bekend tot 100x zijn gewicht aan water vast te houden.
• HYDRATERT, MAAKT GLAD, VERFRIST: Ons serum is geconcentreerd met [3%] hyaluronzuur, aloë vera en glycerine. Het hydrateert onmiddellijk, maakt de huid glad en laat de huid er gezond en fris uitzien.
• BEWEZEN DOELTREFFENDHEID: De huid is onmiddellijk zachter, gehydrateerd en ziet er gezonder uit. In één maand is de huid weer voller, gladder en heeft een gezonde glans.
• TOEGEWIJD AAN GROENE SCHOONHEID: Ons serum heeft een veganistische formule en bevat dus geen dierlijke ingrediënten of bijproducten. Alle producten van Garnier zijn wereldwijd goedgekeurd als dierproefvrij onder het Leaping Bunny-programma. Onze verpakkingen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton en zowel de doos als de fles zijn recyclebaar.
Gebruiksadvies
Breng 3-4 druppels aan op een schoon gezicht en een schone hals. Vermijd de oogcontouren. Dit serum op waterbasis bevat een hoge concentratie puur vitamine c van natuurlijke oorsprong. Het is geformuleerd zonder siliconen waardoor de huid mogelijk de eerste seconden na aanbrengen 'plakkerig' aanvoelt. Gebruik een nachtcrème voor het optimale resultaat. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen onmiddellijk overvloedig met water spoelen.

Garnier SkinActive Vitamine C Routine:

Stap 1: Gebruik de Garnier SkinActive Micellair Water Vitamine C* om je gezicht te reinigen, make-up te verwijderen en je huid te verzachten.
Stap 2: Gebruik het Garnier SkinActive Tissue Masker met Vitamine C*om de huid een hydratatie boost te geven.
Stap 3: Breng overdag het Garnier SkinActive Vitamine C* Anti-Pigmentvlekken Serum aan op het gezicht. Breng 1 gevulde pipet aan van het serum en wrijf deze zachtjes in. Vermijd hierbij de oogcontouren.
Stap 4: Breng de Garnier Bio Dagcrème met Vitamine C* aan om je huid een natuurlijke glow boost te geven. Gebruik daarnaast de Garnier Skinactive Glow Booster Oogcrème Met Vitamine C* voor de oogcontouren.
Stap 5: Breng ’s avonds, na eventuele reiniging van de huid, het Garnier Skinactive 10% Pure Vitamine C* Anti-Pigmentvlekken Nachtserum met Hyaluronzuur aan. Breng 1 gevulde pipet aan op een licht vochtige huid en wrijf deze zachtjes in. Vermijd hierbij de oogcontouren.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua/Water, Pentylene Glycol, Glycerin, Peg/Ppg/Polybutylene, Glycol-8/5/3, Glycerin Methyl Gluceth-20, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis, Leaf Juice Powder, Peg-60, Hydrogenated Castor Oil, Carbomer Sodium Hyluronate, Sodium Hydroxyde, Caprylyl Glycool, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrine, Parfum/ Fragrance (F.I.L B278147/1).
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?