Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie

Geschenktips voor hem  

Cadeautips om jouw geliefden te verwennen zijn altijd meer dan welkom. Lukt het je maar niet om het ideale cadeau voor jezelf of iemand anders te verzinnen? Di helpt je graag met een overvloed aan cadeautips. Wat jouw budget ook is, bij ons vindt je het perfecte cadeau!

Parfums & geschenksets  

Perfecte en zeer gewaardeerde geschenken, parfums en geschenksets zijn een must voor de eindejaarsfeesten. Houtachtig, chypre, bloemig, fruitig, muskus: je hoeft alleen maar te vinden de welke de natuurlijke charme onthult van de persoon die je wilt verwennen! Om je bij jouw keuze te helpen, deelt Di zijn speciale selectie voor alle budgetten

Baarddozen

Korte of lange baard, het vereist onderhoud! Met de juiste verzorging wordt de baard gehydrateerd en wordt hij zacht en zijdeachtig. Geen zorgen meer over jeuk! Di biedt je complete sets producten voor de dagelijkse verzorging van jouw baard. Ze bevatten alle benodigdheden die elke bebaarde man in zijn lades moet hebben!

Verzorgingen & geschenksets

Zorgt hij graag voor zichzelf? Kies voor een doos waarmee hij zijn verzorgings- en welzijnsroutine kan perfectioneren! Veel meer dan een geschenkset, je biedt hem tijd voor zichzelf, gewijd aan een moment van ontspanning. Klassiek of origineel, kies degene die het beste bij hem past.