Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
GLISS KUR
Reviews

Total Repair Anti-Klitspray 200ml

Haarspray
Merk
GLISS KUR
Reviews

Total Repair Anti-Klitspray 200ml

Haarspray
  • € 3,49

Levering

  • € 3,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Schwarzkopf Gliss Anti-klitspray Total Repair 70ml - Gliss Anti-klitspray voor droog haar en beschadigd haar

Het haar wordt dagelijks blootgesteld aan vele stressfactoren. Als gevolg daarvan is het droog, beschadigd en kan het breken. Het haar moet grondig worden hersteld en het haaroppervlak moet van buitenaf gladder worden gemaakt. Gliss Total Repair Conditioner combineert gehydrolyseerde keratine & bloemennectar om de haarvezels te helpen beschermen en het haaroppervlak terug mooi en glad te maken.

Gliss Care Level: 3 - Diepe verzorging, met diep herstellende formules met hoogwaardige ingrediënten.

Gliss Anti-klitspray maakt het haar direct doorkambaar en biedt bescherming tegen hitte tot 230°C. Hij regenereert het haar en vermindert haarbreuk. Het haar is voelbaar soepel en intens glanzend. Met een cocooning muskusgeur. 87% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong (inclusief water). Alle Gliss haarverzorgingsproducten zijn gecertificeerd door PETA.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (Water, Eau),Cyclomethicone,Phenyl Trimethicone,Hydrolyzed Keratin,Combretum Farinosum Flower Nectar,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer,Glycerin,Lactic Acid,Sodium Benzoate,Cetrimonium Chloride,Dimethiconol,Potassium Sorbate,Phenoxyethanol,Parfum (Fragrance),Trideceth-5,Linalool,Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone,Polyquaternium-16,Coumarin,Hexyl Cinnamal,Limonene,Benzyl Alcohol,CI 15985 (Yellow 6),CI 17200 (Red 33)
Inhoud
70 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?