Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Ontdekken

HENNÉ COLOR

Onze kleuringen met hennapoeder van Henné Color zijn milde, plantaardige kleuringen op basis van henna. Henna staat bekend om zijn heilzame uitwerking op het haar en de hoofdhuid. Henna heeft een versterkende, ontsmettende en talgwerende werking. Het maakt het haar zacht en soepel en geeft het glans en volume.
Onze Indische of Egyptische henna wordt zorgvuldig uitgekozen en gecontroleerd, en bevat geen zware metalen of p-fenyleendiamine (PPD) die in het geval van bepaalde hennatatoeages ernstige allergieën veroorzaken. Voor jouw veiligheid laten wij microbiologische tests uitvoeren door gespecialiseerde en onafhankelijke laboratoria. Onze henna werd bewerkt voor een gemakkelijk gebruik en een optimaal kleurresultaat.


Onze kleuringen met hennapoeder van Henné Color zijn directe, semi-permanente kleuringen die de haarstructuur niet wijzigen.
Onze kleuringen met hennapoeder van Henné Color zijn geschikt voor elk haartype, natuurlijk of gekleurd.
Ze kunnen ook de eerste grijze haren verdoezelen.
Onze kleuringen met hennapoeder van Henné Color werden getest onder medisch toezicht.

Zonder oxidant - zonder ammoniak – zonder parabenen - verlicht niet - zonder p-fenyleendiamine [PPD]

Resultaat:
De kleuringen met hennapoeder van Henné Color geven je haar schitterende accenten en respecteren de haarvezel.
Henna is een heuse plantaardige conditioner die het haar volume, soepelheid en glans geeft. Het haar is gemakkelijker in model te brengen.

Tips van de kapper:
Een regelmatig gebruik van de kleuringen met hennapoeder van Henné Color versterkt de schitteringen in je haar en belooft een heel natuurlijk resultaat.
Het gebruik van de neutrale onderhoudsshampoo met biologische henna van Henné Color, mild en zonder siliconen, versterkt de hechting en duurzaamheid van je kleur.
Doe een toefje conditionerende balsem met biologische henna van Henné Color bij je hennapasta om het haar nog soepeler en zachter te maken.

Nuances naar keuze:
De kleuringen met hennapoeder van Henné Color bestaan in 7 kleuren, van zwart tot goudblond, een kleurenpalet dat afhankelijk van de natuurlijke kleur van je haar en je wensen andere, persoonlijke resultaten oplevert. Deze oxidantvrije kleuringen kunnen het haar niet lichter maken.

Samenstelling:
Door ons uitgekozen henna en verfplanten. Zonder oxidant, zonder ammoniak, zonder p-fenyleendiamine (PPD), zonder parfum, en dus met het grootste respect voor de hoofdhuid en de haarvezel.

Vorm:
Doos met een zakje van 100 g poeder en 1 bijsluiter (eenmaal geopend droog bewaren).

Gebruiksaanwijzing:
• Voorbereiding
Je hebt een zakje kleuring met hennapoeder van Henné Color, een kommetje en een lepel, een kam, een paar handschoenen, een douchekapje en een handdoek nodig.
Je maakt de kleuring door het hennapoeder uit het zakje in een kommetje te vermengen met minstens 200 ml heet water, tot je een gladde pasta hebt. Laat afkoelen.
• Aanbrengen
Was je haar met de neutrale onderhoudsshampoo met biologische henna van Henné Color, met een milde formule zonder siliconen, en wring het uit. Trek handschoenen aan en leg een handdoek over je schouders. Breng de pasta lok na lok aan op de wortels, en dan over het hele haar, tot aan de punten. Trek een douchekapje over je haar.
• Inwerken
Laat 30 min tot 2 uur inwerken, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit. Als je meer opvallende accenten wilt, laat je de pasta langer inwerken of gebruik je een warmtekap.
• Spoelen
Spoel grondig met warm water tot er geen spoor meer is van de pasta.
Om het haar zachter en soepeler te maken, kun je een toefje conditionerende balsem met biologische henna van Henné Color gebruiken. Spoel een laatste keer met koud water om de haarschubben weer te sluiten.

Gebruiksvoorzorgen

Onze kleuringen met hennapoeder van Henné Color zijn geschikt voor elk haartype. Ze zijn bedoeld voor een gebruik op hoofdhaar, en dus niet om wimpers of wenkbrauwen te kleuren.
Ze worden uitwendig gebruikt.
Afhankelijk van je gevoeligheid kunnen bepaalde ingrediënten een allergische reactie teweegbrengen. Doe 48 uur vóór gebruik een gevoeligheidstest.
Het best doe je een kleurtest op één lok voor je het hele haar aanpakt, want afhankelijk van je oorspronkelijke kleur, de textuur van je haar en de chemische behandelingen dat het onderging zal het poeder anders reageren.
Je kunt onze kleuring met hennapoeder van Henné Color ook gebruiken na een ontkleuring, permanent of ontkrulling. Toch raden we je aan om minstens 4-6 weken te wachten alvorens het te gebruiken en de inwerktijd tijdens het eerste gebruik in te korten.
De kleuring pakt sneller op licht haar. Beoordeel het resultaat dus op je testlok en kort de inwerktijd zo nodig in.
Je kunt de sporen die de kleuring op je huid achterliet verwijderen door met wat zeep of citroensap op een wattenschijfje over je huid te wrijven.
Gebruik dit product op een gezonde hoofdhuid (zonder irritaties of wondjes). Bewaar het buiten het bereik van kinderen.
De kleur van het poeder zegt niets over het resultaat op je haar.
Gebruik de zwarte kleur enkel op zwart of donkerbruin haar (de definitieve kleur zal pas na 48 uur optimaal zijn), net als het bruin.