Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
HEROME
Reviews
5 op 5

Nail Wraps - Taupe

Stickers
Merk
HEROME
Reviews
5 op 5

Nail Wraps - Taupe

Stickers
 • € 11,50

Levering

 • € 11,50
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ontdek de revolutie in nagelverzorging met Herome Nail Wraps. Binnen enkele minuten heb je perfecte “gelakte” nagels, zonder het geklieder van natte lak. :
Voordelen van Herome Nail Wraps:

• Snel & gemakkelijk: Altijd en overal perfecte nagels.

• Geurloos: Aanbrengen waar je wilt, thuis of onderweg.

• Direct droog: Geen beschadigingen of wachttijd. :

• Langdurig resultaat: Blijft tot 7 dagen zitten, en met de Herome Protecting Top Coat zelfs tot twee weken.

• Gezond & veilig: Geen schadelijke UV of LED-lamp nodig en verkleurt je nagels niet.

• Eenvoudig te verwijderen: Geen gedoe, gewoon eraf halen wanneer je wilt.
De Nail Wraps zijn verrijkt met een flexibele filmvormer voor een perfecte pasvorm en een duurzame verzachter voor een zijdezacht gevoel. De verstevigende, hydraterende gel en plantaardige beschermlaag beschermen en versterken de nagels.
Let op: bij losse vellen worden de Bokkenpoot en de Protecting Top Coat niet meegeleverd. Overweeg de Nail Wrap Starterkit als je deze essentiële items nog niet hebt. Ervaar het gemak en de schoonheid van professionele nail-art voor iedereen. Probeer het nu.
Kenmerken
Voorbereiding: Duw de nagelriemen naar achteren met het bokkenpootje. Door de nagelriemen terug te duwen kun je langer genieten van de Nail Wrap, deze breng je namelijk nooit op de nagelriem aan maar net eronder.
Zorg dat je de nagel ontvet met bijvoorbeeld de Herome Caring Nail Polish Remover voor je de stickers aanbrengt. Dit zorgt voor een betere hechting en voorkomt bubbeltjes onder de sticker.
Stap 1: Kies de juiste sticker
Selecteer de nagelsticker die iets kleiner is dan de eigen nagel (Als je kunstnagels hebt, kies je juist de grotere variant om de bolling van de kunstnagel te maskeren). Als je de juiste maat net niet helemaal kunt vinden, kun je de sticker altijd een beetje bijknippen. Verwijder de beschermende laag van de geselecteerde nagelsticker af.
Stap 2: Plakken
Haal de sticker van het stickervel af en plaats de sticker vlak onder de nagelriem. Duw de sticker van onder naar boven aan, tot de top van de nagel. Zorg ervoor dat de sticker geen huid of nagelriem raakt.
Zodra de sticker goed zit, kun je de rand om de top van de nagel heenvouwen en zorgen dat de sticker overal goed aangedrukt is.
Stap 3: Vijlen
Vijl de overtollige sticker van boven naar beneden, volgend de vouw. Voor grotere stukken, knip deze eerst af met een nagelknipper. Vermijd zijwaarts vijlen om beschadigingen te voorkomen. Bij korte nagels kun je de sticker ook met een nagelknipper inkorten.
KLAAR!
TIP: Breng de Herome Protecting Top Coat aan. Deze zorgt ervoor dat de sticker wordt dichtgesealed waardoor je tot zeker 10 dagen kunt genieten van jouw manicure. Ook zorgt de Top Coat voor een mooie en professionele glans.
De Nagelsticker verwijderen:
Gebruik om de nagel te beschermen een nagelolie, zoals de Herome de Nourishing Nail Oil, om de Nail Wraps te verwijderen. Smeer de olie over de Wraps en peuter de onderkant, aan de nagelriemkant los. Zodra je deze een stukje omhoog haalt en hieronder weer wat olie smeert, kun je de Nail Wrap en eventuele achtergebleven sticker-resten gemakkelijk verwijderen. Nieuwe stickers of lak aanbrengen? Ontvet de nagels voor een betere hechting met de Herome Caring Nail Polish Remover.
Inhoud
8 gr
Klantereview

Indeling

Gemiddelde : 5
5 op 5 1 review - 100%
100%
4 op 5 0 review - 0%
0%
3 op 5 0 review - 0%
0%
2 op 5 0 review - 0%
0%
1 op 5 0 review - 0%
0%
0 op 5 0 review - 0%
0%

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Alle reviews (1)

 • 1. - Op
  5 op 5
  Over Nail Wraps - Taupe
  top !
  tient plus d'une semaine. On voit même l'ongle repousser.
  Wees de eerste om deze commentaar te evalueren.
  Vind u deze mening nuttig?

Nog iets vergeten ?