Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

Maak je huid klaar voor de zon met Di!

De zomer staat voor de deur en daarmee wi ook het verlangen om van de zon te genieten. Maar voordat je jezelf blootstelt aan de zonnestralen, is het essentieel om je huid goed voor te bereiden. Ontdek de essentiële ingrediënten voor een Di zomerroutine!

Nieuwe huid, geëxfolieerd en voorbereid:

Je huid voorbereiden is een cruciale stap in het verwijderen van dode cellen en het stimuleren van celvernieuwing. Dit helpt je huid er stralender uit te zien en vermindert het risico op ongelijkmatige bruining. Je kunt de Di jute massagehandschoen gebruiken.
Het is echter belangrijk om je huid niet te scrubben vlak voordat je je blootstelt aan de zon, omdat dit je huid gevoeliger kan maken voor UV-stralen. Plan je peelingsessie een paar dagen voor blootstelling aan de zon, zodat de huid kan regenereren.

Scheren, waxen :

Voordat je jezelf blootstelt aan de zon, is scheren een belangrijke stap voor plaatsen waar je haar wilt verwijderen. Of je nu kiest voor droog scheren of scheren met producten zoals Lady Bic sun gel, zorg ervoor dat je een schoon en scherp mesje gebruikt om huidirritatie te voorkomen. Een gladgeschoren huid maakt het gemakkelijker om zonneproducten aan te brengen en vermindert het risico op sneetjes of microtrauma. Als je de voorkeur geeft aan ontharen, is het aan te raden om dit een paar dagen voor blootstelling aan de zon te doen. Hierdoor kan de huid herstellen en tot rust komen na het waxen, wat het risico op irritatie en ontstekingen vermindert.

Bescherm jezelf tegen UV-stralen: 

NOOIT ZONDER MIJN CRÈME! Bij het minste straaltje zon deze zomer is het tijd om de zonnecrème tevoorschijn te halen! Die helpt je niet alleen om je droombruine huid te krijgen, maar voorkomt ook zonnebrand en schade aan je huid. Het zal helpen om het verschijnen van puistjes uit te stellen en de jeugdige uitstraling van je huid te behouden! Probeer bijvoorbeeld Garnier Ambre solaire face & body mist SPF50+. Deze is verrijkt met vitamine E + aloë vera en heeft een ultralichte textuur die zorgt voor onmiddellijke absorptie en een onzichtbare finish op de huid achterlaat!

Hydrateer voor en na het zonnebaden: 

Hydrateren, hydrateren en ALTIJD HYDRATER! Bescherm je huid na een goede scrub altijd met een goede moisturiser zoals April's Orange Blossom Body Moisturiser. Om een beetje glitter aan ons leven toe te voegen, kunnen we ons wenden tot een glitterende droge olie en schitteren met duizend lichtjes! Maar vergeet niet dat de huid na blootstelling aan de zon verwend en geknuffeld moet worden. Een aftersunbehandeling zal je huid kalmeren, probeer de After Sun-lijn van Nivea Sun.

Een beetje hulp nodig? :

Vergeet niet dat je soms een beetje hulp nodig hebt om een mooie, gezond uitziende bruine teint te krijgen! Aarzel niet om een zelfbruiner te gebruiken, bij voorkeur aangebracht met de Di zelfbruiner-applicatorhandschoen, of een bruiningsversneller zoals Corine de Farme Intense Tanning Island Fragrance Milking Grease.