Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
HUMER
Reviews

Keelpijn Faryngite Rode vruchten - 20 kauwtabletten

Voedingssupplement
Merk
HUMER
Reviews

Keelpijn Faryngite Rode vruchten - 20 kauwtabletten

Voedingssupplement
  • € 7,49

Levering

  • € 7,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Humer Acute Keelpijn Pharyngitis Red Berry Flavour 20 zuigtabletten is een heerlijk smakend medisch hulpmiddel voor u en uw kinderen dat ontsteking van het mondslijmvlies vermindert en pijn en irritatie verzacht.
Deze tabletten verlichten heesheid en verminderen het risico op bacteriële of virale infecties en bevatten Ectoïne, een natuurlijke celbeschermende molecule die ontstekingen vermindert. Ze vormen ook een beschermend schild genaamd "Ectoin Hydro Complex" op de slijmvliezen van de mond en keelholte. Bovendien hydrateren deze tabletten droge en geïrriteerde slijmvliezen die het gevolg kunnen zijn van droge, koude lucht, airconditioning, vervuiling of rook.
Gebruiksadvies
Smelt elke 3 uur of zo vaak als nodig 1-2 zuigtabletten langzaam in de mond. Gebruik Humer Pharingyte altijd volgens de gebruiksaanwijzing. Raadpleeg bij twijfel voor gebruik uw arts of apotheker. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen Humer Pharyngitis niet gebruiken (vanwege het risico op verstikking). Humer Pharyngitis mag niet worden gebruikt bij aanhoudend trauma, bijvoorbeeld na een operatie of verwondingen aan de mond. Humer Pharyngitis mag niet worden gebruikt bij overgevoeligheid voor Ectoin® of een van de andere bestanddelen van de zuigtabletten. In geval van allergische reacties moet het gebruik van Humer Pharyngitis onmiddellijk worden gestaakt. Neem de zuigtabletten niet liggend in, bijvoorbeeld voor het slapen gaan, om het risico van verstikking te voorkomen. Gebruik geen zuigtabletten van beschadigde of doorprikte blaasjes. Er zijn momenteel geen gegevens beschikbaar over het gebruik van Humer Pharyngitis tijdens zwangerschap en borstvoeding. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u niet zeker weet of u zwanger bent, vraag dan uw arts of apotheker om advies voordat u dit medisch hulpmiddel gebruikt. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Dit medisch hulpmiddel is een gereglementeerd gezondheidsproduct met CE-markering. Lees de bijsluiter zorgvuldig en win het advies in van een arts, apotheker of andere deskundige die gekwalificeerd is door de aard van het medische hulpmiddel. Gebruik Humer Pharingyte altijd volgens de gebruiksaanwijzing. Raadpleeg bij twijfel voor gebruik uw arts of apotheker. "
Kenmerken
Ingrediënten
Ectoin®, Wilde Bessenaroma, Menthol, Druivenschildextract, Citroenzuur, Acesulfaam K, Arabische gom, Maltitol, Sorbitol, Water, Plantaardige olie en Bijenwas.
Inhoud
30 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?