Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
IROHA NATURE
Reviews

Firming & Anti-age face mask Bakuchiol & Peptides

Gezichtsmasker
Merk
IROHA NATURE
Reviews

Firming & Anti-age face mask Bakuchiol & Peptides

Gezichtsmasker
  • € 3,00

Levering

  • € 3,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Dit nieuwe Firming & Anti-age face mask Bakuchiol & Peptides van Iroha Nature verstevigt de huid en bevordert de collageenproductie. Een van de belangrijkste ingrediënten is bakuchiol, een veganistisch alternatief voor retinol dat vergelijkbare resultaten biedt als retinol zonder de negatieve effecten van retinol en de hele dag door en door gebruikt kan worden door de meeste huidtypes.
Bakuchiol verbetert de stevigheid en vermindert fijne lijntjes en rimpels dankzij zijn celvernieuwende en verouderingsvertragende eigenschap. Het helpt ook om onzuiverheden te verminderen en een meer egale huidskleur te verkrijgen.
Het andere hoofdbestanddeel zijn peptiden die de collageenproductie stimuleren, de huid steviger maken en fijne lijntjes en rimpels gladstrijken.
Geschikt voor alle huidtypes. Het is een zuivere formule met 97% gecertificeerde ingrediënten van natuurlijke oorsprong, allergeenvrij en 100% veganistisch. Het masker is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en is na 75 dagen afgebroken.
Gebruiksadvies
Dédoublez le masque et posez-le sur une peau propre et sèche.
Laissez poser 15 mn, retirez puis massez doucement jusqu'à absorption complète du sérum.
Ne pas rincer. Idéal 1 fois par semaine.
Précautions : usage externe uniquement. Ne pas
Kenmerken
Naturel
Ingrediënten
Aqua / Water / Eau, Propanediol, Glycerin, Betaine, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Urea, Butylene Glycol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glyceryl Capry
Inhoud
23 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?