Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie

Feestelijke look  

De feestdagen zijn eindelijk aangebroken! Weet je al welke make-up je moet gebruiken om de feestdagen te laten stralen? Als je nog geen idee hebt, is Dudumakeup hier om je te inspireren met de 'feestelijke look' make-up.

Bezoek Di en di.be om de producten te vinden die Dudumakeup gebruikt voor haar 'feestlook' en nog veel meer.
 

stap 1 

Voordat je je teint aanbrengt, begin je met het zetten en in vorm brengen van je wenkbrauwen met Got2B's Glued 4 Brows & Edges om ze de hele avond intact te houden.Zodra de wenkbrauwen zijn gezet, gebruiken we 3 producten van April om de teint te creëren. Om imperfecties te camoufleren is 'Skin Mission' eau de teint perfect. Om donkere kringen te camoufleren is er Hide & Seek concealer voor een instant gezonde gloed. Een kleine tip: breng het aan met een kwast. De Di kwast is hier ideaal voor. We ronden de teint af met het Poker Face compact poeder.

stap 2

Wat is een betere manier om je ogen te verfraaien dan met oogschaduw? Maar vergeet niet om eerst Milani Eyeshadow Primer aan te brengen om te voorkomen dat de oogschaduw in plooitjes gaat zitten. Nu kan je beginnen kleur en glans toe te voegen. Voor de feestdagen gebruikt Dudumakeup het 'All Eyes On Metal' palette van april, dus laten we hetzelfde doen. Met het oogschaduwpenseel dat je bij DI vindt, kun je je favoriete oogschaduw aanbrengen op het ooglid en in de ooghoek.

stap 3

Nog enkele details en je bent klaar voor een onvergetelijk feestseizoen.

Om de teint helemaal af te werken, gebruiken we "Banana Dreams" setting poeder van W7.De combinatie van April's "Be Bold" eyeliner en "Volume No. 101" valse wimpers van Eyelure zal je blik radicaal veranderen. Over de valse wimpers breng je een laagje "The Real Deal Volume waterproof" mascara van April aan voor een feeëriek effect.Je bent bijna klaar om te vieren. De laatste stap is het verfraaien van de lippen met April's 'I Dare You' vloeibare matte lipstick, die je volledig in de kerststemming brengt.