Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Laser X3 Puur Retinol Diepe Rimpels Nacht Serum

Serum
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Laser X3 Puur Retinol Diepe Rimpels Nacht Serum

Serum
  • € 26,99

Levering

  • € 26,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Dit serum bevat onze hoogste concentratie zuivere retinol en is zo effectief dat in een klinische studie 100% van de vrouwen* een vermindering van zelfs diepe rimpels vertoonde. Het is de ideale anti-rimpel nachtverzorging voor vrouwen ouder dan 40 jaar.

Waarom kiezen voor pure retinol? Pure Retinol [vitamine A], een van de krachtigste vormen van Retinol, is een ingrediënt dat door dermatologen wordt aanbevolen om rimpels te corrigeren. Veel merken gebruiken geen zuivere retinol: hoewel het het meest effectief is, is het onstabiel wanneer het wordt blootgesteld aan lucht en licht, waardoor het minder effectief is in de loop van de tijd. De gepatenteerde technologie van L'Oréal Paris, waarop internationaal patent is aangevraagd, helpt de formule te beschermen zodat deze krachtig en effectief is vanaf de eerste druppel tot de laatste.
Gebruiksadvies
Breng 3-4 druppels aan op een schone, droge huid voor uw nachtverzorging. Masseer in opwaartse bewegingen. Gebruik altijd een behandeling met SPF 20 minimum de volgende ochtend.

WEEK 1: Gebruik 2 avonden per week.
WEEK 2: Gebruik om de andere
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / water, Glycerin, Alcohol denat., Isononyl Isononanoate, Pentylene glycol, Dicaprylyl ether, Glycine soja oil / soybean Oil, Propylene glycol, PEG- 6 Caprylic/capric glycerides, Citric acid, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, So
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?