Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Laser X3 Serum

Serum
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Laser X3 Serum

Serum
  • € 24,99

Levering

  • € 24,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Vanwege de hoge concentratie actieve ingrediënten zijn serums de meest effectieve remedie tegen huidveroudering. Het Revitalift Laser X3 Serum beschikt over een drievoudige werking: de formule verrijkt met gefragmenteerd hyaluronzuur trekt snel diep in de huid om rimpels te verminderen en de huid te herstellen; Pro-Xylaan versterkt en stimuleert het steunweefsel van de huid om het gezicht weer strakker te maken en verkleint de poriën voor een zichtbaar geëgaliseerde huid.
Aanbevolen voor vrouwen vanaf 40 jaar. Dermatologisch getest en geschikt bevonden voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid.
engagement-L'Oréal
Gebruiksadvies
Breng het serum 's ochtends en 's avonds aan op een schone huid, nog voor je je dag- of nachtcrème aanbrengt. Een nootje product is voldoende.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / water, dipropylene glycol, dimethicone, glycerin, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, propylene glycol, c12-15 alkyl benzoate, alcohol denat., dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, peg-100 stearate, stearic acid, potassium cetyl phosphate, po
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?