Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Volumegevend Micellair Water met hyaluronzuur

Reinigingsgel
  • -20%
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Volumegevend Micellair Water met hyaluronzuur

Reinigingsgel
  • € 5,99 € 7,49
-20%
Bij aankoop van 2 afgbeelde artikels

Levering

  • € 5,99 € 7,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Het L'Oréal Paris Revitalift volumegevende micellair water is de ideale toevoeging als eerste stap in jouw anti-aging verzorgingsroutine. Dit zachte micellair water met puur hyaluronzuur hydrateert, verzacht en verwijdert make-up van jouw huid. Het micellair water is in combinatie met een wattenschaafje geschikt als dagelijkse make-up remover voor gezicht en rondom de ogen. Deze micellair water innovatie is verrijkt met puur hyaluronzuur, een krachtig dermatologisch getest ingrediënt, bekend om zijn verstevigende en anti-aging werking. Bij langdurig gebruik van het micellair water is je huid niet alleen gereinigd, ook zal jouw gezicht zacht en voller voelen door hydratatie.
Kenmerken
Reinigend micellair water dat make-up effectief verwijderd - Reinigt, hydrateert en geeft een vollere huid - Verrijkt met puur hyaluronzuur voor hydratatie - Micellair water met ondersteunend anti-aging effect)
Ingrediënten
Aqua / Water, Glycerin, Hexylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Disodium Cocoamphodiacetate, Poloxamer 184, Myrtrimonium Bromide. (F.I.L. B240692/0). “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
200 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?