Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LA PROVENCALE BIO
Reviews

L'Huile de Beauté - Gezicht, Lichaam, Haar

Plantaardige olie
Merk
LA PROVENCALE BIO
Reviews

L'Huile de Beauté - Gezicht, Lichaam, Haar

Plantaardige olie
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
L'Huile de Beauté La Provençale Bio is geformuleerd op basis van BIO zonnebloemolie en BIO olijfolie gekend voor haar beschermende en herstellende eigenschappen. Voor alle haar- en huidtypes, ook de meest gevoelige. Droge olietextuur voor een gemakkelijke toepassing een keer per dag op het gezicht en het lichaam en zoveel als nodig op de haarpunten. Intens en snel voedende werking zonder vette finish. Je huid lijkt meer comfortabel, je haar is zachter, het krijgt een natuurlijk mooie uitstraling. Geparfumeerd, je geniet een bedwelmende, zintuiglijke ervaring.
Verzorging vervaardigd in Frankrijk. Geformuleerd met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong die Bio-gecertificeerd zijn door Ecocert. Delicate parfumcompositie uit Grasse. Geurreis in hartje Provence. Flacon 100% recyclebaar.
Gebruiksadvies
Eén keer per dag aanbrengen op het gezicht en lichaam en zo vaak als nodig op de punten van het haar. Spuit niet direct op het gezicht.
Kenmerken
Ingrediënten
Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil / Olive Fruit Oil*, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Eugenol, Limo
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?