Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Cadeau Idee
Merk
LA RIVE

Set Grey Point

Geschenkset
Geschenkset met een parfum en een deodorant speciaal gemaakt voor de moderne man die weet hoe je van het leven moet genieten.
Beschrijving
La Rive Grey Point behoort tot de geurfamilie houtachtig. Het parfum is speciaal gemaakt voor de moderne man die weet hoe je van het leven moet genieten. De frisse en fruitige opening en het bloemige en scherpe hart zijn perfect in balans met de warme basis. Deze aparte combinatie benadrukt de bijzondere persoonlijkheid van de man die het draagt. De topnoten van La Rive Grey Point bevatten bergamot en violet. De hartnoten bestaan uit violet, jasmijn en appel. De basisnoten zijn zeer mannelijk met cederhout en muskus. La Rive Grey Point eau de Parfum geeft je net dat beetje extra om eens echt te kunnen genieten van al het moois wat er om je heen is. Deze set bestaat uit een eau de parfum (90 ml) en een deodorant(150ml).
Kenmerken
Naturel
Ingrediënten
Eau De Toilette: Alcohol / Aqua / Parfum / Diethylhexyl / Syringlidene Malonate / Capryl / Hydroxylcitronellal / Linalool / Limonene / Cinnamal / Citral Geraniol / Anise Alcohol / Citronellol / Coumarin / CI19140 / CI 16255 / CI 28440 / CI 15985, Deodora
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?