Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LE PETIT MARSEILLAIS
Reviews

Sensigreen Aloe Vera

Douchegel
Merk
LE PETIT MARSEILLAIS
Reviews

Sensigreen Aloe Vera

Douchegel
  • € 4,99

Levering

  • € 4,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Le Petit Marseillais biedt nu nog meer plezier en natuur onder de douche met een nieuwe transparante formule en transparante flacon!
Deze hydraterende douchegel met Aloë Vera heeft slechts 10 ingrediënten. De douchegel is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen en staat bekend om zijn verzachtende en voedende eigenschappen
Gebruiksadvies
Om de dag fris te beginnen brengt u een kleine hoeveelheid van de bio-amandelbloesem douchegel aan in de palm van de hand. Spoel het schuim van de douchegel na het aanbrengen met water af. Een kleine hoeveelheid is al genoeg om van te genieten.
Kenmerken
De douchegel is vrij van kleurstoffen, zeep en sulfaat. De fles is 100% recyclebaar. Duurzaam en extra voedend voor de huid. Een kleine hoeveelheid douchegel is al genoeg om de huid mee te verwennen. Het heeft een hydraterende en kalmerende werking.
Ingrediënten
Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Parfum. PR-0003031
Inhoud
400 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?