Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LISTERINE
Reviews

Total Care

Mondwater
Merk
LISTERINE
Reviews

Total Care

Mondwater
  • € 2,69

Levering

  • € 2,69
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Listerine® Total Care mondwater met een verfrissende muntsmaak biedt een zesvoudige werking voor grondige mondverzorging. Het mondwater vermindert tandplak, houdt het tandvlees gezond en bestrijdt tandplakbacteriën. Bovendien versterkt het de tanden tegen tandbederf, remt het de vorming van nieuw tandsteen en zorgt het voor een frisse adem.

De formule bevat vier essentiële oliën die zorgen voor een fris en aangenaam mondgevoel. Daarnaast bevat het mondwater fluoride, dat het glazuur versterkt en tandbederf tegengaat. Het zinkchloride in de formule ondersteunt het behoud van de natuurlijke witheid van de tanden.

Listerine® Total Care mondwater is ideaal voor grondige gebitsverzorging en verbeterde mondhygiëne. Het wordt aanbevolen door mondhygiënisten.

Gebruiksadvies
Voor een optimaal resultaat elke ochtend en avond 30 seconden met 20 ml mondwater spoelen na het tandenpoetsen. Spuug het mondwater uit en slik niet in. Doe ongeveer 4 theelepels Listerine® Total Care in een glas.
Kenmerken
Het 6-in-1-effect van Listerine® Total Care verbetert de mondhygiëne. Fluoride beschermt tegen tandsteen en houdt het glazuur natuurlijk wit. Het helpt 97% van de bacteriën die de tandenborstel mist te verwijderen.
Ingrediënten
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Fluoride, Eucalyptol, Aroma, Zinc Chloride, Sodium Saccharin, Methyl Salicylate, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, Sucralose, CI 16035, CI 42090. Bevat alcohol. Contient de l’alcool. Enthält Alkohol. Bevat natriumfluoride. Contient du fluorure de sodium. Enthält Natriumfluorid (450 ppm F-).
Inhoud
95 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?