Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Lash Paradise Primer

mascara
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Lash Paradise Primer

mascara
  • € 16,99

Levering

  • € 16,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De L'Oréal Lash Paradise Primer geeft de wimpers extra onweerstaanbaar volume en spectaculaire lengte voor een open blik, take your lashes to paradise!
Je brengt namelijk een extra laagje aan op de wimpers voordat je de mascara aanbrengt waardoor je de wimpers zichtbaar verlengt. De Paradise primer mascara is gemakkelijk aan te brengen. Het unieke mascaraborsteltje is ultrazacht en heeft holle vezels waardoor je in één applicatie de juiste hoeveelheid formule op de wimpers aanbrengt.
Dankzij de formule verrijkt verrijkt met kamille-extract en vitamine E verzorgt je wimpers en laat ze na gebruik gevoed en zacht aanvoelen.
Gebruiksadvies
Gebruik de Lash Paradise Primer voor het aanbrengen van je mascara om het effect van de mascara te boosten en de wimpers te versterken. Plaats het mascara borsteltje aan de wortel van de wimpers en breng zachtjes aan tot aan de puntjes.Breng na de primer,
Kenmerken
Verrijkt met kamille-extract en vitamine E - Verzorgende mascara primer - Verzorgende formule voor sterker aanvoelende wimpers - Het borsteltje is ultrazacht - Geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers)
Ingrediënten
G2004066 - Ingrediënten: Aqua / Water, Polybutene, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Steareth-2, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, Panthenol, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Disodium Edta, Bht, Rosa Canina Fruit Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Glycol, Propyl Gallate, Citric Acid (F.I.L. B210585/1). “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
7,2 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?