Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Trends 

Make-up trends lente 2023

De lente van 2023 brengt nieuwe make-uptrends die zowel verfrissend als opwindend zijn. Dit seizoen draait alles om helderheid, glans en kleur, terwijl de looks toch simpel en natuurlijk blijven.

Hier zijn de meest trendy make-uptrends voor de lente van 2023:

Natuurlijke en stralende huid:

Een frisse, natuurlijke en stralende teint is de basis van alle make-uptrends voor de lente van 2023. De huid moet gehydrateerd en glanzend zijn met een lichte foundation en concealer om onvolkomenheden te verbergen.

Gekleurde ogen:

Heldere en gewaagde kleuren op de oogleden zijn de grote oogmake-uptrend van dit seizoen. Van pasteltinten tot levendige tinten zoals paars, blauw en groen, alles is toegestaan om je ogen te laten stralen. Gekleurde make-up potloden en eyeliners zijn ook populair om een sprankje glans aan je look toe te voegen.

Nude of gewaagde lippen: 

Nude lippen blijven een populaire optie voor de lente van 2023, maar als je kleur wilt toevoegen, ga dan voor levendige tinten zoals rood, roze en koraal. Lipgloss is ook zeer trendy dit seizoen voor een glanzend en vochtig effect.

Roze blush: 

Roze blush is een onmisbare make-uptrend voor de lente van 2023. Deze tint geeft jouw gezicht een frisse en jeugdige uitstraling. Gebruik het om jouw jukbeenderen te accentueren en een gezonde blos te creëren. 

Natuurlijke wenkbrauwen:

Natuurlijke wenkbrauwen zijn steeds populairder, met dikkere haren en minder styling. Gebruik een wenkbrauwpotlood om eventuele lege plekken op te vullen en een wenkbrauwgel om ze op hun plaats te houden. Vermijd overmatig epileren om hun natuurlijke uitstraling te behouden

Concluderend is de lente van 2023 een speelse en verfrissende make-upseizoen, met levendige kleuren en een stralende huid. Experimenteer met deze trends om een unieke look te creëren die bij jou past