Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Trends 

Make-up trends voor de zomer


Wie zomer zegt, zegt ook nieuwe make-up trends 💄 Hier is een lijst van must-haves die je deze zomer overal zal zien. Van pastel oogschaduw tot kleurrijke eyeliner, we vertellen je alles over de looks die je zeker moet overnemen !


De neon stijl 🍋🍓💙

De neon stijl en flashy kleuren staan deze zomer in de spotlights. Een nude teint en een fluo oogschaduw, de perfect combo voor een adembenemende look ! We geven de voorkeur aan een fel roos, limoengroen of elektrisch blauw 🌈 Om de look af te maken, kan mascara gebruikt worden om de blik te benadrukken.

Pastel all year 🎨

Pastelkleuren in de binnenste ooghoeken en op de oogleden zijn een must voor zomer 2022. 🦄 De ideale manier om je blik subtiel te benadrukken met een vrolijke look omje dag te maken. Het voordeel ? Deze look is super makkelijk om na te doen. We geven hier de voorkeur aan muntgroen, roos en lavendelpaars. 💜 Kleine tip : meng de verschillende tinten voor een nog intenser effect.

De festivallook 🎉

Zomer rijmt met FESTIVAL 💃 Indien jij je ook urenlang het hoofd breekt over welke look je moet aannemen om de mooiste van de avond te zijn, dan ben je op het juiste adres. Op een festival moet onze make-up goed blijven van 's ochtends tot 's avonds. Voor de teint gaan we dus voor een langdurige foundation. En waarom niet wat extra glitters aanbrengen op het gezicht voor een wauweffect ? Om vermoeide ogen te verdoezelen, geven we de voorkeur aan glanzende lippen. We kunnen ook een lippotlood gebruiken die langer zal duren dan een gewone lippenstift. 💋@dudumakeup

Rode lippen doen hun comeback 💄

Kendall Jenner loopt op de catwalk met Michael Kors voor de lente/zomer 2022 collectie met een neon rode lippenstift en hup, rode lippen worden een must voor deze été. Zelfs als rood een veilige optie is doorheen het hele jaar, toch kunnen we gaan voor oranjerode tinten, die meer passend zijn voor de zomer.

Kleurrijke eyeliner 💜 💙

Kleurrijke eyeliner is de beste manier om de blik te benadrukken. Het pluspunt : je kan er zowel een simpele look mee creëren, maar ook een spectaculaire look. Aan jou de keuze. ⚡ Hij staat toe om een extraatje te brengen aan een klassieke look of om een buitengewone look te creëren die niet onopgemerkt zal blijven. Tip : indien je blauwe of groene ogen hebt, raden we u aan om een paarse eyeliner te kiezen. Indien je bruine ogen hebt, ga dan voor een blauwe eyeliner.