Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Trends 

Make-uptrends voor de herfst

Wanneer de herfst eraan komt, mag u beginnen uitkijken naar nieuwe make-uptrends! Di overloopt de producten, technieken en kleuren waarmee u dit najaar kunt uitpakken. Volg de gids 😊 

Een stralende en (heel) frisse teint

Bye bye doffe teint, hello wetlook! Dit seizoen zetten we voluit in op een stralende glow. Beginnen doen we met een primer die de huid verheldert, hydrateert en voorbereidt op de make-up. Vervolgens komt de foundation, bij voorkeur een met een gesatineerde finish die uw huid een stralende teint geeft. Extra pit krijgt u met de burnt blush-methode: hiervoor brengt u een blush in een warme kleur niet enkel op de jukbeenderen maar ook op de neus aan. Deze techniek verlevendigt de teint en maakt het make-upresultaat extra fris.

Expressieve ogen 

Deze herfst ontkomt u niet aan de silver touch. In de binnenste ooghoek of op het hele ooglid, de must-have van het seizoen is ongetwijfeld een zilveren oogschaduw of kohlpotlood met metallic finish. De tint verheldert de ogen en doet ze groter lijken. Een andere trend die zijn comeback viert is het monochrome effect. Exit nude, een monochrome flashy tint op de ogen brengt extra kleur in het leven. Voor de wenkbrauwen blijft naturel de boodschap. Aan vorm of kleur van de wenkbrauwen wordt niet geraakt, het enige wat we doen is ze sublimeren door ze te borstelen en vervolgens te fixeren. Dat de ogen deze herfst volop in de kijker staan, is u zeker niet ontgaan.

Intens gekleurde lippen

Vaste waarde voor de lippen blijft tijdloos, fluwelig rood. Om de kleur correct aan te brengen tekent u eerst de lipcontouren met een aangepast lippotlood. Vervolgens vult u de omtrek in met een lipstick in dezelfde kleur (zonder over de rand te gaan!). Indien u dat iets te risicovol lijkt, kunt u steeds opteren voor een donkere tint die het in de herfst altijd uitstekend doet. Di heeft voor u DE make-uptechniek om uw lippen dit seizoen in de verf te zetten: de ombré lips, zegt het u iets? Met deze techniek krijgt u een kleurverloop op de lippen. Kies eerst twee lipsticks in verschillende maar complementaire tinten. Breng de donkerste kleur aan de buitenkant van de lippen aan, de bleekste in het midden. Even de mond dichtknijpen en klaar!