Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Gratis levering bij aankoop van min. 30€. Gratis levering bij aankoop van min. 30€.
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
Verzending binnen 24u Verzending binnen 24u

Tips

Mascara : hoe uw perfecte match vinden?

U heeft net de allerlaatste trendy mascara gekocht, maar bij de aanbreng bent u teleurgesteld van het resultaat. Wie heeft zich nog niet in deze situatie bevonden ? De uitleg is zeer simpel, u heeft uw perfecte match nog niet gevonden ! Alle mascara's zijn verschillend en een detail zo klein als de grootte, de dikte of de vorm van het penseel kan letterlijk alles veranderen. Ontdek de selectie van de Di beauty expertes om de ideale mascara te vinden die u een zwoele blik zal geven.

Lengte

Hij heeft niet langer een introductie nodig, de Sky High van Maybelline zal uw wimpers een adembenemende lengte geven. Het borsteltje is ontworpen om alle wimpers te bereiken, zelfs die in moeilijke hoeken. Genoeg om duizelig van te worden !

Volume 

De Lash Paradise van L'Oréal Paris zorgt voor een adembenemend volume dankzij het borsteltje en de voedende formule. Verrijkt met ricinusolie en rozenolie, is het ook geschikt voor gevoelige ogen.
Soort
  Mascara
  Voorradig
  • € 15,99

  Bezig met laden...

  Waterproof 

  Voor ogen die constant vochtig of gevoelig zijn, zal een waterproof mascara ideaal zijn om uitlopende lijnen te vermijden en een foutloze make-up te behouden.
  De Wonder'Full van Rimmel is een onvermijdelijke mascara om volume en weerstand te garanderen.
  Soort
   RIMMEL LONDON
   Mascara
   Voorradig
   • € 16,99

   Bezig met laden...

   Speciaal voor lenzen

   Naast volume en definitie, bezorgt de Divine Lashes mascara van Max Factor ook provitamine B5 en is het geschikt voor lensdragers.
   Soort
    MAX FACTOR
    Mascara
    Voorradig
    • € 19,99

    Bezig met laden...

    Volume en definitie


    Een intense blik, vollere wimpers, met een natuurlijk resultaat ? Dit is zeker mogelijk dankzij de High Drama van Sunkissed. Ook definitie zal daarbij aanwezig zijn ! 
    Soort
    • Nieuw
    SUNKISSED
    Mascara
    Voorradig
    • € 4,99

    Bezig met laden...

    2-in-1 mascara

    Lengte of volume, u twijfelt ? De Twist Up The Volume van Bourjois is wat u nodig heeft. Zijn omvormbare borstel bundelt twee acties : positie 1 verlengt en spreidt de wimpers, terwijl positie 2 volume aanbrengt.
    Soort
    • Nieuw
    BOURJOIS
    Mascara
    Voorradig
    • € 16,99

    Bezig met laden...

    De All-in-one

    En voor de eeuwige twijfelaars is er de gloednieuwe The Real Deal mascara van April. Een kleine parel die de wimpers verlengt, krult en volume geeft voor een wauw effect. Nog maar net uit en al geadopteerd !
    Soort
    • Nieuw
    APRIL
    Mascara
    Voorradig
    • € 14,90

    Bezig met laden...