Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MAX FACTOR
Reviews

Facefinity All Day Flawless 3 in 1 SPF 20

Foundation
Merk
MAX FACTOR
Reviews

Facefinity All Day Flawless 3 in 1 SPF 20

Foundation
  • € 19,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation staat garant voor een feilloze make-up look en is nu bestand tegen alle weersomstandigheden.
Deze 3-in-1 vloeibare foundation doet tegelijk ook dienst als gezichtsprimer en heeft het effect van een concealer die de hele dag mooi blijft zitten. De vederlichte, zuurstofdoorlatende vegan formule maakt poriën en roodheid minder zichtbaar en camoufleert oneffenheden.
Niet alleen zorgt de formule voor een perfect egale finish, maar deze foundation is ook bestand tegen de weersomstandigheden en verrijkt met SPF20 om de huid te beschermen tegen uv A- en uv B-stralen, blauw licht en vervuiling.
De vegan formule staat garant voor een feilloos, glad en perfect egaal make-upresultaat. De nieuwe, verbeterde waterproof formule is bestand tegen vocht en blijft allerlei weersomstandigheden te baas. De formule met SPF20 beschermt de huid tegen schadelijke uv A- en uv B-stralen en blauw licht.
Er zijn 33 kleuren foundation verkrijgbaar, met ondertonen die variëren van koel tot warm en neutraal.
Gebruiksadvies
Doe wat matte liquid foundation op de rug van je hand en breng in stipjes aan op het gezicht.|Gebruik een foundation kwast om de formule mooi egaal te vervagen. Focus op de zones die meer dekking nodig hebben, zoals de T-zone, en bouw de formule naar wens op.|Dep hierna met een foundation sponsje of make-upsponsje (beauty blender) over het hele gezicht heen om de foundation te verspreiden en zichtbare lijnen te vervagen.
Kenmerken
Foundation, primer, concealer
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Ether, Dicaprylyl Carbonate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isododecane, Zinc Oxide [nano], Silica, Tri(Polyglyceryl-3/Lauryl) Hydrogenated Trilinoleate, Sodium Chloride, Trimethylsiloxysilicate, Stearalkonium Bentonite, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, 2,3-Butanediol, Glycerin, Propylene Carbonate, Triethoxycaprylylsilane, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Tocopherol, Dimethylmethoxy Chromanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides ( CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]
Moyenne (15-25)
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?