Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MAX FACTOR
Reviews

Masterpiece Matte Liquid Eyeliner

Eyeliner
Merk
MAX FACTOR
Reviews

Masterpiece Matte Liquid Eyeliner

Eyeliner
  • € 14,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ga met één enkele beweging voor extreem nauwkeurige resultaten en een gedurfde ooglook, met de Max Factor Masterpiece Matte Liquid Eyeliner. Deze sterk gepigmenteerde waterproof liquid eyeliner levert intense kleurresultaten met een matte finish die tot wel 12 uur blijven zitten. Zowel beginners als make-upprofessionals zijn helemaal weg van deze liquid eyeliner pen die fijne resultaten creëert en moeiteloos aanbrengt dankzij de extreem nauwkeurige applicator. De sneldrogende formule zorgt ervoor dat je de eyeliner zonder knoeien kunt aanbrengen. De eyeliner is bestand tegen zweet en vocht, veegt niet uit, schilfert niet, vervaagt niet en geeft niet af. De vegan formule bestaat uit een mooi gebalanceerde combinatie van polymerenfilmvormers en lichtweerkaatsende deeltjes om zo een intens matte finish te creëren die voor lange tijd mooi blijft zitten. De eyeliner is verkrijgbaar in 4 tinten die stuk voor stuk garant staan voor geweldige eyeliner looks. Deze Max Factor eyeliner heeft een sterk gepigmenteerde, matte finish en creëert in één enkele beweging een extreem nauwkeurige en gedurfde ooglook.|De waterbestendige formule veegt niet uit, schilfert niet en blijft tot wel 12 uur mooi zitten.|Zowel beginners als make-upprofessionals zijn helemaal weg van deze vloeibare eyeliner die fijne resultaten creëert en moeiteloos aanbrengt dankzij de extreem nauwkeurige applicator.|De formule is verkrijgbaar in 4 tinten om in een handomdraai een perfecte graphic liner look te creëren.|Maak je eyeliner looks compleet met de Masterpiece 2 in 1 Lash WOW Mascara en ga voor dat ultieme WOW-effect.
Gebruiksadvies
AANBEVOLEN GEBRUIK:|Begin in het midden van het ooglid en breng de vloeibare eyeliner zo dicht mogelijk bij de wimperrand aan en volg hierbij de kromming van je oog, tot je de buitenste ooghoek hebt bereikt.|Vervolledig hierna het lijntje vanuit de binnenste ooghoek tot in het midden.|Trek vanuit de buitenste ooghoek een lijn naar boven toe om een winged eyeliner look te creëren.|Maak het lijntje wat dikker en geef er een driehoekige vorm aan voor een cat-eye eyeliner look.|Breng aan de onderste oogleden wat gekleurde liquid eyeliner aan voor een opvallend en speels contrast.
Kenmerken
Defines the eyes
Ingrediënten
AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL DENAT., STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, MICA, POLYMETHYL METHACRYLATE, SODIUM POLYMETHACRYLATE, SILICA, SORBITOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, XANTHAN GUM, ALUMINA, AMMONIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ULTRAMARINES (CI 77007), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)]
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?