Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MAYBELLINE NEW YORK
Reviews

Instant anti age perfector 4-in-1 glow

Foundation
Merk
MAYBELLINE NEW YORK
Reviews

Instant anti age perfector 4-in-1 glow

Foundation
  • € 18,99

Levering

  • € 18,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Ontdek Instant Perfector Glow van Maybelline New York. Ons eerste 4-in-1 teintproduct voor een direct vlekkeloze, stralende teint. Het geeft de huid de voordelen van vier producten in één. Krijg de look van een foundation, concealer, highlighter en BB cream in één stap. De lichtgewicht, veganistische* formule bereidt de huid voor, corrigeert imperfecties, accentueert en egaliseert de teint met een lichte, natuurlijke dekking. Met de geïntegreerde schuimtipapplicator is het aanbrengen van het product supersnel en eenvoudig, voor een perfecte, stralende teint in een handomdraai! Verkrijgbaar in 7 tinten die passen bij je huidskleur.


*bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of afgeleiden

Kenmerken
Ingrediënten

G2033014 - Aqua / Water, Isohexadecaan, Dimethicone, Glycerine, Isododecaan, Diisopropyl Adipaat, Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Propyleenglycol, Dimethicone Crosspolymeer, Disteardimonium Hectorite, Peg-10 Dimethicone, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Fenoxyethanol, Kaolien, Natriumchloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Synthetische fluorphlogopite, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Ethylhexylglycerine, Ethylhexyl Palmitate, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminiumhydroxide, Silica Dimethyl Silylaat [Nano] / Silica Dimethyl Silylaat, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Hexylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citroenzuur

. "De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. Daarom raden we je aan de ingrediëntenlijst op de verpakking van je product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product opnieuw is gevuld).

Inhoud
20 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?