Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MAYBELLINE NEW YORK
Reviews

SuperStay Matte Ink

Lippenstift
Merk
MAYBELLINE NEW YORK
Reviews

SuperStay Matte Ink

Lippenstift
  • € 14,99

Levering

  • € 14,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Van diner tot date in de city that never sleeps - de Maybelline SuperStay lipsticks kunnen elke uitdaging aan! De SuperStay Matte Ink lipsticks van Maybelline zijn de langhoudende matte lipstick die tot 16 uur blijft zitten waardoor je de hele dag geniet van perfect matte lippen. De rode liquid lipstick accentueert jouw lippen rijkelijk zodat dat je je geen zorgen hoeft te maken om het bijwerken van de lipstick. Daarnaast is langhoudende lipstick gemakkelijk aan te brengen door de puntige applicator zodat je jouw lippen kunt definiëren hoe jij het wilt. De totale Maybelline SuperStay lipsticks matte Ink familie bestaat uit meer dan 20 kleuren zodat je eindeloos kan variëren! Ink with attitude. Express yourself in matte ink.
Gebruiksadvies
  • Breng de lipstick aan vanaf het midden van de bovenlip. Zorg ervoor dat je lippen schoon en eventueel geëxfolieerd zijn voor een optimaal en langhoudend resultaat.
  • Werk van het midden naar buiten toe door de contouren van de mond te volge
Kenmerken
Repulpant
Ingrediënten
g949376 - ingrediënten: dimethicone, trimethylsiloxysilicate, isododecane, nylon-611/dimethicone copolymer, dimethicone crosspolymer, c30-45 alkyldimethylsilyl polypropylsilsesquioxane, lauroyl lysine, alumina, silica silylate, phenoxyethanol, disodium stearoyl glutamate, calcium sodium borosilicate, aluminum hydroxide, limonene, silica, benzyl benzoate, caprylyl glycol, benzyl alcohol, tin oxide, citronellol, synthetic fluorphlogopite, calcium aluminum borosilicate, magnesium silicate, parfum / fragrance “houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
5 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?