Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MEN EXPERT
Reviews

Hydra Sensitive Hydraterende gezichtverzorging Gevoelige huid

Gezichtsverzorging
Merk
MEN EXPERT
Reviews

Hydra Sensitive Hydraterende gezichtverzorging Gevoelige huid

Gezichtsverzorging
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Hydra Sensitive van L'Oréal Paris Men Expert is een alcohol- en kleurstofvrije vochtinbrengende crème die ideaal is voor de gevoelige huid.
De formule, verrijkt met 4 versterkende mineralen, geeft de gevoelige huid de middelen om zich te verdedigen en langdurig weerstand te bieden aan agressies van buitenaf. De ultra-verstillende textuur hydrateert de huid voortdurend en optimaal, 24 uur lang.
Gebruiksadvies
  • Breng 's ochtends en/of 's avonds aan op een gereinigde huid.
  • Masseer zacht in op het gelaat. Vermijd de oogcontouren.
  • Ook geschikt voor gebruik na het scheren.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / Water, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Hydrogenated Polyisobutene, Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Myristyl Myristate, Mentha Piperita Extract / Peppermint Leaf Extract, Stearic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Calcium Pantetheine Sulfonate, Glyceryl Stearate Se, Manganese Gluconate, Sodium Hydroxide, Palmitic Acid, Magnesium Gluconate, Ascorbyl Glucoside, Copper Gluconate, Capryloyl Glycine, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Linalool, Limonene, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B50674/1) “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?